ADSLwinkel.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

ADSLwinkel.nl is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite waar breedbandabonnementen, aanbiedingen en providers met elkaar vergeleken kunnen worden. Dankzij jarenlange ervaring en een goede relatie met de verschillende providers heeft ADSLwinkel.nl zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in de ADSL – en breedbandmarkt. In 9 jaar tijd heeft ADSLwinkel.nl meer dan 400.000 klanten aangesloten.

Op de website vindt u altijd een actueel overzicht van de populairste ADSL/kabel/glasvezelabonnementen van de grootste providers in Nederland. U kunt zelf eenvoudig de beschikbare aanbieders op uw adres controleren, goedkope internetabonnementen met elkaar vergelijken en zo tot de juiste keuze komen.
ADSLwinkel.nl is officieel partner van de volgende aanbieders: KPN, Ziggo, UPC, Canal Digitaal, Xs4all, T-Mobile Online, Telfort, Tele2, Concepts, Scarlet, Vodafone, XMS, Lijbrandt, OnsNetNuenen en OnsBrabantNet..

Door de laagste prijsgarantie zorgt ADSLwinkel.nl er altijd voor dat ze minimaal dezelfde tarieven hanteren als de providers, maar meestal heeft ADSLwinkel.nl speciale acties voor de bezoekers die niet bij de providers zelf te krijgen zijn.

Ervaring (1)


Gebruiker Thijs
48 maanden geleden
Thijs

snel en goedkoop

Snel geholpen en professioneel service