Over ErvaringendelenErvaringendelen.nl is een website die is opgericht voor de consument, zo helpen wij het koopproces een stuk makkelijker te maken. Met behulp van recensies wordt er weergegeven wat de voor en nadelen van het desbetreffende bedrijf zijn.

Je hebt de mogelijkheid om ervaringen te delen met de bezoekers van Ervaringdelen.nl door een bedrijf te beoordelen waar jij ervaring mee hebt. Tijdens het plaatsen van een recensie heb je de mogelijkheid om het bedrijf een cijfer te geven tussen de 1/10. Bij het plaatsen van een recensie is het noodzakelijk dat je er een stukje tekst bij toevoegt, want zo onderbouw je het cijfer dat je het bedrijf geeft. Het schrijven van een recensie geeft andere bezoekers een beter beeld van het bedrijf.


Waarom je voor ervaringendelen.nl moet kiezen:

Het online kopen van producten en/of diensten is tegenwoordig onmisbaar. Op dit moment zijn er maar liefst 10 duizend webwinkels actief in Nederland. Doordat je zoveel keuze hebt is het moeilijk om te beslissen wie er nou wel of niet betrouwbaar is. Met behulp van recensies heb je de mogelijkheid om op een snelle manier een beeld te krijgen van het bedrijf.

Naast de recensies kun je het gemiddelde cijfer van het bedrijf zien, mocht dit geen voldoende informatie zijn kun je de website vanuit onze reviewpagina bezoeken.

Over het algemeen is het zo dat hoe meer recensies een bedrijf heeft hoe betrouwbaarder het bedrijf is. Het is verstandig om naar de datum te kijken van wanneer de recensie is geplaatst, hoe recenter de recensie is hoe betrouwbaarder de beoordeling is.


Voordelen ervaringendelen.nl

- Het gebruik van ervaringendelen.nl is gratis.
- Registratie is niet nodig.
- Hoog gebruiksgemak
- 100% betrouwbaar.