Advanza.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Advanza.nl brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten. Advanza.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij op het gebied van online leadgeneratie. Met 25 enthousiaste medewerkers is Advanza.nl partner van ruim 3.000 ondernemers. Deze ondernemers zien hun bedrijf groeien vanwege de nieuwe klanten die Advanza.nl heeft geleverd.

Op de vergelijkingswebsites van Advanza.nl kunnen consumenten en bedrijven offertes aanvragen; van boekhouding tot zonnepanelen. Aan de 'achterkant' van deze websites bevinden zich ruim 3.000 (MKB) bedrijven die zich via de vergelijkingswebsites kunnen voorstellen aan de potentiële klant. Advanza.nl realiseert offerte aanvragen in meer dan 100 branches.

Advanza.nl richt zich op ondernemers die weinig tijd en kennis hebben om klanten online te bereiken. Advanza.nl levert offerte aanvragen aan ondernemers op de Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse markt. Dit doet Advanza.nl niet zoals andere partijen alleen in B2C sectoren, maar ook in vele B2B sectoren.

Jaarlijks worden er door Advanza.nl meer dan 500.000 offerte aanvragen gegenereerd. Door het succes van alle ondernemers die deze offerte aanvragen ontvangen is Advanza.nl marktleider in Nederland in het B2B segment.

Ervaringen (2)


Pascal Bouman
18 Maanden geleden

Oplichters!

Veel fake leads en leads die je niet kan bereiken. En dat voor 40 euro per stuk! Moeilijk doen over reclamaties en 1 kalendermaand opzeg termijn. Lekker cashen zo!

Je hebt er werkelijk niks aan. Zelfs je concurrenten om je heen zijn prijsvechters dus goed verdienen is ook geen optie.

Linda de Jong
33 Maanden geleden

Advanza

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?