Advanza.nl ervaringen

( 4 Ervaringen )

Advanza.nl brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten. Advanza.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij op het gebied van online leadgeneratie. Met 25 enthousiaste medewerkers is Advanza.nl partner van ruim 3.000 ondernemers. Deze ondernemers zien hun bedrijf groeien vanwege de nieuwe klanten die Advanza.nl heeft geleverd.

Op de vergelijkingswebsites van Advanza.nl kunnen consumenten en bedrijven offertes aanvragen; van boekhouding tot zonnepanelen. Aan de 'achterkant' van deze websites bevinden zich ruim 3.000 (MKB) bedrijven die zich via de vergelijkingswebsites kunnen voorstellen aan de potentiële klant. Advanza.nl realiseert offerte aanvragen in meer dan 100 branches.

Advanza.nl richt zich op ondernemers die weinig tijd en kennis hebben om klanten online te bereiken. Advanza.nl levert offerte aanvragen aan ondernemers op de Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse markt. Dit doet Advanza.nl niet zoals andere partijen alleen in B2C sectoren, maar ook in vele B2B sectoren.

Jaarlijks worden er door Advanza.nl meer dan 500.000 offerte aanvragen gegenereerd. Door het succes van alle ondernemers die deze offerte aanvragen ontvangen is Advanza.nl marktleider in Nederland in het B2B segment.

Ervaringen (4)


Gebruiker Tarek
29 maanden geleden
Tarek

Schilder

Over 10 jaar ervaring met schilder


Gebruiker Johan
33 maanden geleden
Johan

Allen goed in snel incaseren

Let op geen zaken mee doen, onduidelijke leads. Wel torenhoge kosten, die snel via de automatische incasso worden buitgemaakt. Beter zaken doen met een bureau die echt voor je wilt werken. Dat is beter en veel voordeliger.


Gebruiker Vincent
40 maanden geleden
Vincent

Schilder opdracht

Advanza is onbetrouwbaar in samenwerking, leads aanvragen onvolledige omschrijving!
Leads veelste duur in vergelijking met de c.c
Werken alleen maar laaggeschoold personeel , die totaal geen verstand hebben van bouw -termen
Proberen de bedrijven op te lichten door de leads a.v naar 20 tal bedrijven te sturen zodoende omzet te behalen en de bedrijven te duperen
Want als je een klant belt voor een offerte zijn er al 13 voor jou geweest !
De bedrijven moeten voor alle kosten opdraaien , de klant nada!
Doorgewinter oplichters die advanza
Hoerenlopers!


Gebruiker Pascal Bouman
62 maanden geleden
Pascal Bouman

Oplichters!

Veel fake leads en leads die je niet kan bereiken. En dat voor 40 euro per stuk! Moeilijk doen over reclamaties en 1 kalendermaand opzeg termijn. Lekker cashen zo!

Je hebt er werkelijk niks aan. Zelfs je concurrenten om je heen zijn prijsvechters dus goed verdienen is ook geen optie.