Anna van Toor ervaringen

( 1 Ervaring )

Mode is een heel individuele aangelegenheid. Catwalks inspireren, maar vrouwen maken hun eigen keuzes.

Anna van Toor wil daar graag bij helpen. Daarom presenteren we onze actuele en spannende collecties in verrassende en inspirerende winkels en overzichtelijke webshop. Dat is prettig kijken en kiezen. Onze medewerkers hebben een passie voor mode en geven u graag persoonlijk advies. Daarin gaan wij nét een stapje verder. Maar ook buiten openingsuren houden we u op de hoogte van modenieuws en aanbiedingen, door brochures, nieuwsbrieven en een handige en mooie internetsite.

Anna van Toor is een damesmode retailer in Nederland met 27 vestigingen met een sterke identiteit. Zowel de winkels als de ANNA collectie staan voor: vrouwelijkheid, puur, fris, Nederlands, eerlijk, verleiding, vakmanschap, bloemen, kwaliteit en vooral liefde voor detail.

In onze winkels en webshop vindt de nieuwste collectie overzichtelijk gepresenteerd. Er komen continu nieuwe artikelen binnen, dus u kunt mixen & matchen al naar gelang uw eigen smaak. De webshop-collectie bestaat uit onze eigen merken ANNA en ANNA Blue.

Ervaring (1)


Gebruiker Meyers Erna
30 maanden geleden
Meyers Erna

SLECHTE ERVARING

bestelling gedaan van 2 bloesjes , werd door Anna Van Toor geannuleerd omdat de prijzen op de website verkeerd waren .Verzendingskosten naar Belgie 10 euro daarna geretourneerd moest met de post gebeuren weer 16 euro en nog geen bloesje. Vanuit Belgie veel te duur voor te bestellen .