Anti-slipcursus.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Antislipcursus.nl is de particuliere afdeling van de Verkeersveiligheid Groep Nederland, het grootste Opleidingsinstituut voor rijvaardigheid en duurzame mobiliteit van Nederland. Op het eigen opleidingscentrum van de VVGN, het Safety Experience Center in Rosmalen, worden iedere maand enkele duizenden cursisten getraind. Op verschillende speciaal aangelegde trainingsbanen kunnen onderstuur, overstuur en uitwijk oefeningen gedaan worden onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Omdat het pas zinvol is om iemand iets te leren als hij het zelf wil, maakt Antislipcursus.nl er voor iedereen ook een leuke dag van. Onvangst, catering, persoonlijke begeleiding en voertuigen zijn ook altijd van een zeer hoog niveau. Het ontvangst en de theorie trainingen worden verzorgd in het geheel gerenoveerde huis van de toekomst wat naast de baan gelegen is en er wordt gereden in BMW 1-series en Mini’s van de laatste bouwjaren. In het huis van de toekomst worden diverse lunch soorten aangeboden.

Een anti-slipcursus cadeau doen? Dan is er een voucher aan te schaffen via http://www.anti-slipcursus.nl/trainingen/kado-kaart waarmee de onvanger zelf een datum en tijd kan kiezen om de training te volgen. Deze voucher is ook in een luxe gift verpakking te bestellen om er een extra leuk cadeau van te maken.

Winkelomschrijving

De Anti-Slipcursus.nl trainingen zijn niet alleen erg leuk om te doen maar ook bijzonder zinvolle trainingen. Er wordt grote zorg aan de kwaliteit van de trainingen besteed met een beknopt maar effectief theorie onderdeel en een praktijktraining waarbij iedere deelnemer voldoende aan bod komt om de oefening in de praktijk te brengen.

Het materiaal bestaat uit BMW’s en Mini’s die maximaal 1 jaar oud zijn en door deze verdeling kan er zowel met voorwiel als met achterwiel aangedreven auto’s getraind worden. De trainingen halen een tevredenheidspercentage van meer dan 99%.
Ook wordt de trainingslocatie zeer gewaardeerd door de cursisten. Het huis van de toekomst, gelegen naast de trainingsbaan, beschikt over een ontvangstruimte, catering faciliteiten, goede koffie, moderne presentatiemiddellen en is nog in 2016 geheel gerenoveerd.

De Oefenbanen worden regelmatig van nieuwe coating voorzien en zijn in onberispelijke staat. Deze moderne banen zijn speciaal gevormd om natuurlijke wegsituaties te kunnen nabootsen, iets wat uniek is in Nederland.
http://www.anti-slipcursus.nl/trainingen/basic
http://www.anti-slipcursus.nl/trainingen/vip
http://www.anti-slipcursus.nl/trainingen/premium

Doelgroep

Ervaring (1)


Gebruiker Miccah
49 maanden geleden
Miccah

Super zeer te vrede

Wat een fijn bedrijf, ben blij met de service.