ArenasCollection.com ervaringen

( 1 Ervaring )

ArenasCollection.com is een design en lifestyle online shop van DesignArenas, een Belgische vennootschap, en is de eerste Europese shopping service die hotelluxe en -design aanbiedt in zes talen (NL, FR, EN, D, IT, ES). De aangeboden artikelen zijn dikwijls moeilijk te vinden in de lokale handel. ArenasCollection.com zorgt voor wereldwijde thuislevering met 100% klantentevredenheid. Winkelen op ArenasCollection.com is eenvoudig, met verschillende en veilige betaalmogelijkheden en duidelijke levertermijnen.

Design en Lifestyle Collectie:

De collectie is een uniek aanbod uit de wereld van luxe- en designhotels in Europa. De collectie wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe vondsten uit de luxe- en designwereld. Een greep uit de aangeboden merken:

Driade, Lexon, Stelton, Slabbinck, Excellence, Indera, Oh Shocking, Vincent Sheppard, HYDRO BASICS, Bravit, Authentics, Kuvert, Dorothee Lehnen, SimpleForms, Elmar Flötotto, Sitting Bull, Chilewich, Extremis, Koziol, Blomus, XO, Vlaemsch(), Casimir, SOME, Umbrosa, Rimbou, Arte Espina, Atelier du Vin, MGX, Le Couchon, PurePur, Deshoulière, Yoake, Dark, Pieter Stockmans, …

De waarden van ArenasCollection.com:

Klantentevredenheid staat centraal bij ArenasCollection.com; ArenasCollection.com streeft naar een 100% klantentevredenheid o.a. door een voortreffelijke communicatie en reactiviteit naar de klanten toe en door kwaliteitsproducten aan te bieden. Daarnaast richt ArenasCollection.com het Arenas Liefdadigheidsfonds op ten behoeve van kinderen en hun opleiding in de wereld.

Ervaring (1)


Gebruiker Herman van der Goes
51 maanden geleden
Herman van der Goes

Onbetrouwbare website

De website heeft van veel producten, maar 1 product in hun voorraad. Ik geloof er geen bal van.