Aviodrome.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Kijk omhoog en ontdek meer bij Luchtvaartmuseum Aviodrome
Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder binnen n buiten meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Stap aan boord van een Boeing 747 en ervaar de adrenaline van een echte piloot in deflight simulator!

De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis. Ken jij deJunkers52,Uiver, Fokker Spin en LockheedConstellational? Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie.Een aantal vliegtuigen kun je ook vanbinnen bekijken. Maar dat is nog niet alles: vanuit de nostalgische verkeerstoren is het zicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport fenomenaal!Meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen.De vrijwilligersnemen je vol enthousiasme mee in de wereld vanvliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu.

Klaar om door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

Zijn jouw zenuwenSpykerhard?Sla je vleugels uitbij Luchtvaartmuseum Aviodrome!

Ervaring (1)


Gebruiker Daahir
46 maanden geleden
Daahir

Alles is duidelijk

Alles is duidelijk, ik boek zelf niet vaak,