B2Ctelecom.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

B2C Telecom is dé leverancier van goedkope en onderscheidende telefoon en tablet accessoires! Met de unieke printservice heeft B2C Telecom een ruime voorsprong opgebouwd ten opzichte van de concurrentie. Door gebruik te maken van de unieke Phone Case Designer kunt u op de website uw eigen foto’s, teksten en logo’s op uw hoesje plaatsen en vervolgens door B2C Telecom laten printen.

Daarnaast zijn de B2C Telecom design hoesjes voorzien van exclusieve prints, die speciaal door B2C Telecom worden ontworpen en bedrukt. Verder onderscheidt B2C Telecom zich door lage prijzen te hanteren voor hoesjes en screenprotectors. Het brede assortiment bestaat uit hoesjes en accessoires met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. B2C Telecom levert hoesjes voor zeer veel merken smartphones aan zowel bedrijven als particulieren. De bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden en het is mogelijk om producten kosteloos te retourneren!

B2C Telecom.nl is dé voordelige webshop voor hoesjes, covers, screenprotectors, accu's, laders, displayfolie, geheugenkaarten, headsets en andere smartphone en tablet accessoires. Tevens kunt u op onze website zelf een hoesje maken voor uw telefoon of tablet. B2C Telecom levert accessoires voor apparaten van o.a. Apple, HTC, Samsung, Huawei, Nokia, LG en Blackberry. Maar ook voor de wat onbekendere merken kunt u uitstekend terecht in de webshop.

Heeft u voor 16:00 uur besteld en betaald, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden! Ook kunnen producten opgehaald worden in de showroom in Geldrop. B2C Telecom is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Alle bestellingen worden altijd gratis verzonden. Wanneer een product niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren.

Ervaring (1)


Gebruiker Aisha
45 maanden geleden
Aisha

Suuuuper fijne site

Goedkoop, prima service, overzichtelijke website