Bandenjager.nl ervaringen

( 4 Ervaringen )

Bandenjager is d nieuwe bandenshop voor de autoliefhebber en prijsbewuste koper. Er is een heldere missie: de goedkoopste banden aanbieden! Voor bezoekers moet het super simpel zijn om de geschikte banden te vinden en na het plaatsen van de bestellingen worden deze zo snel mogelijk geleverd. Er worden twee mogelijkheden aangeboden als het gaat om het leveren van de banden. De banden kunnen direct thuis worden geleverd, maar ook bij een aangesloten montagepartner. De montagepartner zorgt ervoor dat de banden op professionele wijze worden gemonteerd.

Altijd een lage prijs
Bandenjager biedt een een ruime selectie kwaliteitsbanden, die voor een supervoordelige prijs worden aangeboden. In een online shop die duidelijk en doeltreffend is. Die lage prijs, is waar het allemaal om draait. Daarom geen fancy klantenservice of 28.000 verschillende banden, maar de focus op voordeel. Alle gangbare betaalmethoden worden aangeboden. Er kan zowel vooraf als achteraf betaald worden.

Alleen maar goede banden
Bandenjager biedt enkel de beste autobanden. Van best beoordeeld, tot best getest, tot eigen tips en dagdeals. En natuurlijk de banden van de grootste merken, zoals Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear en Vredestein. Dus kwaliteitsrubber voor een superlage prijs.

Voor alle autos
Bandenjager heeft banden voor alle soorten autos. Van een personenauto of familiewagen, een SUV, een bestelwagen, een oldtimer, of een caravan of camper. Bandenjager heeft ook stille banden, banden met extra grip, zogenaamde runflat-banden, zuinige banden voor de energiebespaarder en ga zo maar door. Een autoband voor iedere situatie!

Thuis laten bezorgen of via montagepartners
Bandenjager levert door heel Nederland. Er is een flink aanbod van montagepartners om ervoor te zorgen dat de banden voordelig en snel gemonteerd kunnen worden. Want wie een auto heeft en geen dief van zijn eigen portemonnee is, die moet altijd bij Bandenjager terechtkunnen.

Ervaringen (4)


Timon
3 Maanden geleden

Service is echt top!!

Duidelijke site. Goede keus tegen betaalbare prijzen.

Stijn
3 Maanden geleden

Fijne online help

Snelle en net verpakte levering

Piet
6 Maanden geleden

Dope!

Leuke website!

Mert
6 Maanden geleden

Leuk!

Leuk idee.