BBQwinqel.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

BBQwinQel.nl is dé webshop voor barbecues en accessoires van vele topmerken. Zo behoort BBQwinQel.nl tot de selecte groep online dealers die de certificering “Weber Diamond Dealer” mag dragen. Het complete assortiment van Weber is online op BBQwinQel.nl te bestellen.

Daarnaast zijn er ook barbecues en accessoires van merken als Outdoorchef, Barbecook, Grandhall en Cobb te vinden. Bent u juist op zoek naar een tuinhaard, ook dan bent u bij BBQwinQel.nl aan het juiste adres met het assortiment tuinhaarden van Happy Cocooning.

BBQwinQel.nl is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans Nuenen. In ons tuincentrum in Nuenen adviseren onze medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze voor een barbecue. De specialisten met jarenlange ervaring beantwoorden al uw vragen over de diverse merken en producten. Een groot deel van de barbecues die we op BBQwinQel.nl aanbieden, kunt u in onze showroom bewonderen.

USP's
• Zeer uitgebreid assortiment barbeques en accessoires van bekende merken als Weber, Outdoorchef, Barbecook, Grandhall, Cobb en Happy Cocooning;
• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Bancontact, Mister Cash, Mastercard, Visa, Maestro en AfterPay;
• Gratis verzending vanaf € 20,-;
• Gratis retourneren
• Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Ervaring (1)


Gebruiker Tom Jansen
78 maanden geleden
Tom Jansen

BBQwinkqel

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?