Beauvica.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

BeauViCa.nl is een webshop met een breed assortiment aan gezondheidsproducten. Allerlei producten die één gezamenlijk doel hebben: het leven een stukje beter maken! Producten voor afvallen, huidverzorging, medische hulpmiddelen, ADL zorghulpmiddelen en nog veel meer.

Beauty & Vitality Care B.V. is opgericht in 2012 en is één van de snelst groeiende bedrijven in de gezondheidsbranche. BeauViCa brengt onder haar naam een aantal producten op de markt in de Benelux zoals Ectoin eczeemcreme, 1-2MOVE spier- en gewrichtsgel, Superfoods afslankshakes en Presto aambeiengel. Daarnaast is BeauViCa officieel dealer van topproducten als Equivita, Revitatone, Lipo13, Carbuloss, Biomed, Golden Naturals en Dr. Skin. Tevens bieden zij via internet meer dan 1200 hulpmiddelen aan.

Daarbuiten is BeauViCa constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten. Scherpe prijzen, snelle levering en goede klantenservice zijn de speerpunten bij BeauViCa! Kortom, bij BeauViCa vindt men een uitgebreid assortiment met uitsluitend topproducten en een goede klantenservice.

Voordelen en USP's van shoppen bij BeauViCa.nl zijn:
- Verzending met PostNL en keuze uit aflevermoment/locatie.
- Achteraf betalen met Afterpay.
- Acceptatie van de online cadeaucard "Your Gift".
- Online betaalmogelijkheid met IDeal.
- Snelle levertijd. Voor 15u besteld is de volgende dag in huis.
- Gratis verzending boven €50,-
- Uitstekende klantenservice.
- Uitgebreid assortiment met uitsluitend topproducten.

Ervaring (1)


Gebruiker Nyala den Bos
47 maanden geleden
Nyala den Bos

Üitstekend geholpen en als dank deze review.

correct geïnformeerd