Bedden.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Bedden.nl is een van de grootste online beddenspeciaalzaken van Nederland. Als klantgerichte online beddenwinkel bieden wij consumenten in Nederland en België bedden en slaapkameraccessoires aan tegen onverslaanbaar lage prijzen.

Bedden.nl BV is een innovatief bedrijf met een unieke formule. Wij leveren hoogwaardige producten rechtstreeks van de fabrikant direct aan de consument. Hierdoor besparen wij op dure winkellocaties en showrooms.

Door deze kostenbesparingen kunnen wij unieke prijzen aanbieden. Of het nu om een strak design bed, een boxspring matras, een heerlijk 4 seizoenen dekbed of een traagschuim kussen gaat, op Bedden.nl vind je hoogwaardige producten tegen de beste prijzen.

Een product online bestellen bij Bedden.nl heeft namelijk veel voordelen. De consument is niet gebonden aan openingstijden, de prijzen zijn vaak lager en de bestellingen worden netjes thuis afgeleverd en wanneer nodig zelfs gemonteerd.

Bedden.nl is het adres voor een uitgebreid assortiment complete boxsprings, bedden, kinderkamers, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en moltons. Bijkomstig voordeel is dat wij in tegenstelling tot andere beddenwinkels ook boxsprings met uitzonderlijke afmetingen verkopen.

Ervaring (1)


Gebruiker Sijbrand
47 maanden geleden
Sijbrand

Geweldige site,

Top! Ze bieden het allerbeste!