Bergsportreizen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. Bergsportreizen.nl is een onderdeel van NKBV en heeft een groot aanbod aan activiteiten voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Of het nu gaat om een ééndaagse workshop, meerdaagse cursussen of mooie reizen naar afgelegen berggebieden, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er wel een reis te vinden. Ook zijn er reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.

Prachtige bestemmingen
Bergsportreizen organiseert activiteiten voor mensen met een passie voor bergsport. Er wordt een breed scala aan bergsportreizen georganiseerd in de mooiste en meest exclusieve gebieden. Zo komt u op prachtige plekken die nog onbekend zijn en houdt u er zelfs vrienden aan over met wie u later nog een tocht maakt.

Gecertificeerde begeleiding
Bergsportreizen behoort tot de NKBV met meer dan 60.000 leden. Om er zeker van te zijn dat iedereen goed voorbereid en veilig de bergen in gaat, worden de reizen, workshops en cursussen begeleid door gediplomeerde buitenlandse gidsen, Nederlandse instructeurs of tochtleiders met een ruime alpiene ervaring.

Voor en door leden
Veel van de workshops, cursussen en reizen worden met de hulp van gemotiveerde of hiervoor opgeleide leden georganiseerd en uitgevoerd.

Kleine groepen
Doordat de groepen klein worden gehouden, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en maakt de deelnemer makkelijk contact met reis of tochtgenoten.

Scherpe prijzen
Bergsportreizen heeft geen winst oogmerk en probeert reizen en cursussen zo voordelig mogelijk aan te bieden tegen de scherpste prijzen. De vereniging ziet het organiseren van bergsportactiviteiten voor haar leden als een kerntaak; hier hoeft geen geld mee te worden verdiend.

USP’s
1. Deskundige en professionele begeleiding
2. Scherpe prijzen zonder winstoogmerk
3. Grootste aanbod van Nederland
4. Kleine groepen
5. Direct boeken achteraf betalen
6. Meer dan 115 jaar de specialist in bergsport

Ervaring (1)


Gebruiker Arnoud
51 maanden geleden
Arnoud

Prima boekingsite

Erg fijn en duidelijk