Bestcamp.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Met 18 aangesloten campings en vakantieparken is BestCamp dé organisatie van kwaliteitscampings en vakantieparken in België, Nederland en nu ook Frankrijk.

In België hebben 4 campings in de Ardennen, 2 campings aan de kust en 1 camping in Belgisch Limburg zich bij BestCamp aangesloten. Met ruim 750.000 overnachtingen per jaar, behoort BestCamp tot één van de grootste accommodatieverschaffers van België. In de Belgische Ardennen geldt BestCamp als marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kampeervakanties.
In Nederland vertegenwoordigt BestCamp 10 topparken, verspreid over geheel Nederland. In Frankrijk vertegenwoordigt BestCamp nu 1 topcamping. Het aanbod in Frankrijk zal binnenkort worden uitgebreid.

De campings en vakantieparken van BestCamp onderscheiden zich door hun schitterende ligging in de natuur, de eersteklas voorzieningen, het uitgebreide recreatie- en buitensportprogramma, service en gastvriendelijkheid. Op de campings en vakantieparken van BestCamp kan men verblijven met eigen kampeermiddel maar het is ook mogelijk een accommodatie te huren. Het aanbod is veelzijdig en varieert van een luxe stacaravan of chalet, tot een compleet ingerichte huurtent of vakantiehuis.

De website Bestcamp.nl geeft een compleet overzicht van de parken, de accommodaties en omgeving. De accommodaties en omgevingen en kunnen eenvoudig tot op plaatsniveau geboekt worden.

Tot de primaire doelgroep van BestCamp behoren gezinnen met kinderen. In het hoogseizoen zijn zij oververtegenwoordigd op de campings. Tot de secundaire doelgroep stellen, 50+ en groepen. In het voor- en naseizoen is deze doelgroep prominent aanwezig op de parken van BestCamp.

Ervaring (1)


Gebruiker Mike Lee
51 maanden geleden
Mike Lee

Mijn leukste camping

Heb mijn leukste camping meegemaakt bij de Ardennen. Normaal zouden we nooit buiten Nederland zelf naar een camping gaan, omdat het buiten onze budget was. Maar dankzij dit site hebben we de mooiste momenten meegemaakt.