Bigbank ervaringen

( 1 Ervaring )

Bigbank biedt depositocontracten aan met aantrekkelijke rentepercentages.Bigbank kan hogere rentepercentages bieden, omdat Bigbank ook actief is op het gebied van consumentenkrediet, waar gemiddeld sprake is van hogere debetrentes. Tegelijkertijd zijn de kosten van Bigbank laag doordat zij met de klanten communiceren via telefoon en internet, en geen kantorennetwerk in Nederland hebben. De procedure van het openen van een deposito is gemakkelijk. Bij eventuele vragen helpt de klantenservice van Bigbank snel en deskundig!

De voordelen van een deposito bij Bigbank:
- Aantrekkelijke rentepercentages over het spaartegoed;
- De klant kan al beginnen met kleine bedragen;
- Een deposito is veilig en het rendement staat vooraf vast;
- Het rendement wordt niet beïnvloed door fluctuaties van aandelenkoersen en marktrente;
- Het kapitaal is gegarandeerd door het depositogarantiestelsel van Estland. Hierdoor zijn de deposito’s afgesloten bij Bigbank wettelijk voor 100% gegarandeerd tot € 100.000 per spaarder;
- De klant betaalt geen inleg- of beëindigingskosten, een succes fee of andere kosten.

Beste depositobank 2010De prijs voor "Beste depositobank 2010" is de uitkomst van een onderzoek van het onafhankelijke financieel adviesbureau FMH in Frankfurt en de nieuwszender n-tv. Het aanbod van Bigbank werd bekroond in de categorie "Staatsdepositogarantiestelsel".

Het deposito van Bigbank kreeg de titel van “beste rente”.Er werden voor het onderzoek depositoaanbiedingen onderzocht met een investeringsbedrag van € 10.000,- en een looptijd van zes en twaalf maanden. In beide periodes kwamen de aanbiedingen van Bigbank met voorsprong op de eerste plaats in de categorie "Staatsdepositogarantiestelsel".

Bigbank is in Nederland actief als kredietinstelling, die grensoverschrijdende financiële diensten aanbiedt. Het directe toezicht wordt uitgeoefend door de financiële toezichthouder van Estland, de Financiële Inspectie. De auditor van Bigbank is KPMG Baltics.

Bigbank valt onder het depositogarantiefonds van Estland, dat in lijn met de EU?richtlijn ingelegde termijndeposito’s inclusief de rente tot een bedrag van € 100.000,- per spaarder garandeert.

Ervaring (1)


Gebruiker Reygan
44 maanden geleden
Reygan

Kortom een aanrader!

Goed geregeld in alle aspecten heel fijn