Bigfreddy.com ervaringen

Big Freddy is dé online fotoservice voor het mooiste fotocadeau! De mooiste foto's op plexiglas, forex, op een poster of als fotobehang maar ook een mooie herinnering op een canvasdoek of aluminium is mogelijk bij Big Freddy.

Alle producten worden door Big Freddy in een superieure printkwaliteit geleverd. Voor elk product zijn er bijpassende accessoires leverbaar, zoals wissellijsten, baklijsten, afstandhouders en behanglijm. Alles wordt goed gecontroleerd en zorgzaam verpakt. Een fotocadeau is binnen 5 werkdagen verzendklaar. Big Freddy biedt diverse online betaalmethoden aan en tevens zijn wij aangesloten bij het Webshop keurmerk.

Bij Big Freddy kan een fotocadeau eenvoudig en snel worden besteld. De productontwerper geeft duidelijk aan of de ingestuurde foto van voldoende kwaliteit is. Foto's zijn zelf gratis te bewerken zoals zwart/wit, sepia of uitsnedes maken. Het bestand kan ook via WeTransfer worden verstuurd naar onze klantenservice indien deze te groot is.

Big Freddy biedt ook cadeaubonnen aan voor diegene die zelf geen mooie foto tot zijn/haar beschikking heeft. De cadeaubonnen zijn in verschillende bedragen verkrijgbaar. De bon wordt binnen 3 werkdagen in een mooie verpakking geleverd. Daarnaast bieden wij de optie om de cadeaubon zelf uit te printen.

De grote voordelen van Big Freddy ten opzichte van de concurrentie:
• Geeft online de beeldkwaliteit aan van de foto op de af te drukken grootte
• XXL formaten beschikbaar
• Cadeauverpakking
• Reseller account voor de professional
• Diverse keuze in accessoires
• Big Freddy beloont goed, zorgt voor goede communicatie en biedt wisselende acties

Ervaring (1)


Gebruiker Dilara Erbesink
50 maanden geleden
Dilara Erbesink

Zeer tevreden !

Snelle service, echt geweldig