Biotuinkassen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een eigen moestuin te hebben. Het geeft immers veel voldoening om plantjes te zien groeien én om uiteindelijk de groenten en het fruit te kunnen oogsten. Veel ruimte is hier niet voor nodig – zeker niet wanneer gebruik wordt gemaakt van de revolutionaire bio-polycarbonaat kweekkassen van Biotuinkassen.nl.

De kweek- en tuinkassen van Biotuinkassen.nl zijn gemaakt van bio-polycarbonaat. Dit is – net als het gewone polycarbonaat – een duurzaam en sterk materiaal met een groot vermogen tot het vasthouden van warmte. De toegevoegde waarde zit hem echter in de extra laag waarin een speciaal uv-filter is verwerkt. Deze extra laag heeft een bijzonder gunstig effect op gewassen, die hierdoor sneller groeien, meer opbrengen en meer vitaminen bevatten.

Biotuinkassen.nl maakt kweek- en tuinkassen van bio-polycarbonaat beschikbaar voor iedere (hobby)tuinder. Vanaf nu kan iedereen genieten van een goede opbrengst uit de eigen moestuin.

Bio-polycarbonaat tuinkassen zijn uniek in Europa. Dankzij het geavanceerde materiaal hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van dure LED-verlichting. Het daglicht wordt door het unieke uv-filter omgezet in een kleur uit het rode spectrum. Dit roodachtige licht heeft een positieve invloed op de groei en de rijping van de planten. Bovendien beschermt het sterke materiaal van de kweekkas de planten ook tegen bijvoorbeeld hagel en storm en tegen hongerige insecten of knaagdieren.

Nergens zijn bio-polycarbonaat kweekkassen goedkoper dan bij Biotuinkassen.nl. Koop vandaag nog uw eigen bio-polycarbonaat tuinkas en ervaar zelf wat een dergelijke kas voor de gewassen op uw moestuin kan betekenen.

Ervaring (1)


Gebruiker Hajrah
47 maanden geleden
Hajrah

fijn gevoel

Betrouwbare website, al vaker gebruikt!