Brekz.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Brekz.nl Diervoerders is een snelgroeiend bedrijf dat huisdierproducten aanbiedt tegen zeer lage prijzen. Het bedrijf groeit daardoor snel en heeft aantrekkelijke conversieratio’s. Brekz.nl heeft geen tijdelijke lokkertjes maar altijd vaste lage prijzen. Het assortiment omvat duizenden producten zoals, diervoeding, dierenaccessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor grote en kleine dieren.

Er worden grote omzetten gedraaid in A-merken honden- en kattenvoer. De voordelige grootverpakkingen zorgen voor een hoge gemiddelde orderwaarde. Brekz.nl heeft een fysiek afhaalpunt centraal gelegen in het land. De Nederlandse markt voor huisdierproducten bedraagt jaarlijks €1,8 miljard. Het online segment groeit met meer dan 20% per jaar.

Voordelen Brekz.nl voor consumenten:
• Vaste lage prijzen ook voor topmerken; tot 30 % goedkoper dan de concurrentie;
• Brede keuze in een uitgebreid assortiment;
• Thuisbezorging door heel de Benelux;
• Gemakkelijk en veilig bestellen;
• Al meer dan 60 jaar ervaring in dierenvoer.

Ervaringen (2)


Gebruiker Samya
47 maanden geleden
Samya

Heerlijke personeel!

De bestelling had ik snel in huis en was ook discreet verstuurd.


Gebruiker An
59 maanden geleden
An

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring. Brekz verzendt met DPD. Dus let hier op voordat je iets bestelt bij Brekz.nl.

In mijn geval heeft DPD 25 kilogram hondenbrokken niet bij mij afgeleverd (ik was gewoon thuis en de voordeur stond open om DPD te ontvangen) maar bij 'buren' die 24 huisnummers verderop wonen op een afstand van 190 meter van mijn eigen huis.

De klantenservice van Brekz.nl geeft aan dat DPD het bij de buren af mag leveren, en dat ik de 25 kilogram brokken zelf maar moet ophalen bij mijn buren 190 meter verderop. Dat wordt lastig zonder auto..

Helaas kan de klantenservice van Brekz.nl verder niks voor mij doen, want het is "mijn woord tegen het woord van de bezorger".

Ik vind dit geen service en zal dus ook niet meer bij Brekz.nl bestellen.