Bypaularutgersdesign.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Unieke producten met een totaal eigen verhaal. Tijdens haar reizen kwam designer en interieurstilist Paula Rutgers de meest fantastische accessoires tegen en besloot deze te verzamelen in haar webwinkel Bypaularutgersdesign.nl. ‘Met bijzondere, aparte woonaccessoires maakt u van uw huis een inspirerende plek die uw persoonlijkheid reflecteert en waar u lekker samen of alleen van kunt genieten.’

Voor Bypaularutgersdesign.nl geldt dat alle producten in de webwinkel een eigen verhaal hebben. Vandaar dat men in de shop alleen unieke woonaccessoires vindt waar er geen twee van zijn zoals vazen, tapijten, stolpen, espresso kopjes en bijvoorbeeld potten. Paula Rutgers reist als designer en styliste naar steden als Londen, Parijs, Milaan, New York en Hongkong en wordt daar gegrepen door het werk van, vaak jonge, nieuwe ontwerpers.

Bypaularutgersdesign.nl richt zich voornamelijk op vrouwen die hun huis als een reflectie zien van hun persoonlijkheid en dit door middel van unieke en zeer persoonlijke interieur accessoires willen onderstrepen.

Ervaring (1)


Gebruiker Marquia
46 maanden geleden
Marquia

Zeer vriendelijke klantenservice

Wat een fijn bedrijf, ben blij met de service.