CameraNU.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

CameraNU.nl behoort al jaren tot de grootste fotografie speciaalzaken van Nederland en België. CameraNU.nl staat zelfs al jaren in de top 30 van de Twinkle Top100, de lijst van webshops met de hoogste omzetten in Nederland.
CameraNU.nl levert tegen een zeer scherpe prijs en heeft een ruim assortiment van meer dan 30.000 producten waar voor iedereen wat te vinden is, voor zowel de professionele fotograaf als de hobbyist.

De winkel is gelegen op Urk, aan de snelweg A6. CameraNU.nl levert tegen een zeer scherpe prijs en heeft een assortiment waar voor iedereen wat te vinden is. Van Canon en Nikon tot Sony, Olympus, Panasonic, Leica, Pentax, Sigma, Tamron en vele andere merken. Ook is CameraNU.nl officieel dealer van Apple-producten. Naast digitale spiegelreflexcamera's, compactcamera's, objectieven, flitsers en videocamera's heeft CameraNU.nl een zeer groot assortiment van accessoires voor fotografie zoals statieven, cameratassen, en studio hardware.

Uitstekende klantenservice en professioneel advies; CameraNU.nl heeft een uitstekende service, zo beoordelen ruim 3.800 klanten op Kieskeurig.nl CameraNU.nl met gemiddeld een 9,1.

CameraNU.nl schiet al jaren met scherp! Zeer scherpe prijzen op het gehele assortiment.

In de winkel van 800 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, kijkt u uw ogen uit naar al het moois op camera- en videogebied. Veel producten kunt men in de winkel met elkaar vergelijken en testen. U bent van harte welkom in onze winkel, waar de professionals altijd klaar staan om u te helpen. De koffie staat altijd voor u klaar!

Kortom, CameraNU.nl is de winkel voor iedere fotograaf!

Enkele USP's
• Op werkdagen verzending tot 22:30 uur en op zaterdagen tot 17.00 uur;
• Gratis verzending vanaf € 100,-;
• Een 800m² fysieke winkel;
• Professioneel advies;
• Meer dan 3.800 klantreviews;
• Zeer hoge klantwaardering;
• Scherpe prijzen;
• Certified dealer van alle topmerken;

Ervaring (1)


Gebruiker Jan
49 maanden geleden
Jan

Super goede service

super goede service en je producten zeer snel thuis bezorgd, erg tevreden met mijn nieuwe fotocamera.