Caribbean.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Caribbean.nl (Does Travel & Cadushi Tours) is een 100% onafhankelijk familiebedrijf en staat bekend als een betrouwbare en gerenommeerde reisorganisatie. Zij is aangesloten bij alle kwaliteit branche- en consumentenorganisaties, waaronder: IATA-erkend, lid ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Calamiteitenfonds.

Caribbean.nl onderscheidt zich in vele opzichten als de ware Caribbean Specialist. Op de eerste plaats met haar ruime kennis, ervaring en expertise over de Caribbean. Verder is Caribbean.nl al meer dan 50 jarig actief en is er in al deze jaren continue geïnvesteerd in deskundigheid, professionaliteit, het zorgvuldig opbouwen van een betrouwbare reputatie, een sterk netwerk van businesspartners en een grote klantenkring.

Elk van de meer dan 20 collega's is een echte deskundige in zijn/haar vak en heeft een bewezen grote affiniteit met de Caribbean en haar cultureel erfgoed. Om de kennis op peil te houden bezoeken de collega's jaarlijks diverse bestemmingen in de Caribbean en onderzoeken zij de kwaliteit van de accommodaties uit de brochures.

Ervaring (1)


Gebruiker Marria Groothuis
51 maanden geleden
Marria Groothuis

Site werkt niet meer

Staat under-maintance.