Clematisonline.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Bent u uw saaie tuin met lelijke muren of een oude schutting zat? Laat uw tuin dan weer bloeien door groene wanden aan te leggen van (groenblijvende) Clematis, Toscaanse Jasmijn, Klimrozen, Kamperfoelie of andere (groenblijvende) klimplanten van Clematisonline.nl!

Bij Clematisonline.nl vindt u een groot aanbod van planten & klimplanten, waaronder de Hedera/Klimop klimplant en ruim 30 soorten Clematissen. Wanneer u Clematissen en/of andere (klim)planten besteld en betaald heeft, worden deze binnen 7 dagen na bestelling/betaling bij u thuisbezorgd. Voor het verzenden binnen Nederland (onafhankelijk van de grote van de order) wordt een bijdrage van € 7,95 gevraagd. De rest van de verzendkosten (door de zware potten en lange planten zijn de verzendkosten relatief hoog) neemt Clematisonline.nl voor haar rekening.

U kunt bij Clematisonline.nl betalen met iDeal, PayPal, CreditCards, en rembours.

Clematisonline.nl heeft een goede conversie door de aansprekende website voor de doelgroep: er is veel informatie te vinden en goede impressies/voorbeelden met mooie foto's. Clematisonline.nl wordt door haar klanten met een 8.9 gewaardeerd.

Ervaring (1)


Gebruiker Yennifer
47 maanden geleden
Yennifer

Goede producten en service!

Alles snel geregeld, top service