Club Adventure ervaringen

( 1 Ervaring )

Club Adventure Club Adventure verzorgt al ruim 26 jaar de leukste kinder- en jeugdvakanties in Nederland en het buitenland. Ieder jaar hebben duizenden kinderen de tijd van hun leven op een van de onvergetelijke kampen.

Tijdens de kampen is er 24 uur per dag professionele begeleiding aanwezig, waarbij ieder kind voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Zo zijn ook de ouders verzekerd van een zorgeloze vakantie voor hun kinderen. De kampen van Club Adventure en service worden door de kinderen en hun ouders gemiddeld met een 8.7 beoordeeld!

Kinderen hebben bij Club Adventure de keuze uit een groot aantal vakanties. Zo zijn er survivalkampen, ponykampen, danskampen en nog veel meer. En het aanbod wordt ieder jaar groter! Alle kampen zijn bij Club Adventure opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen: 5 t/m 8 jaar, 8 t/m 10 jaar, 10 t/m 13 jaar en 13 t/m 16 jaar.

Hierdoor kunnen zowel jonge kinderen als tieners met hun eigen leeftijdsgenoten genieten van de leukste zomerkampen. In Nederland beschikken wij over twee prachtige eigen locaties middenin de natuur. Omdat de locaties ons eigendom zijn, hebben wij de locaties helemaal naar onze eigen hoge maatstaven kunnen inrichten.

De voordelen van Club Adventure voor klanten op een rijtje:
- Ruim aanbod aan actieve vakantiekampen voor kinderen van alle leeftijden.
- Tijdens ieder kamp is er 24 uur per dag professionele begeleiding aanwezig
- Kamplocaties middenin de natuur
- De leukste vakantiekampen tegen scherpe prijzen
- Eenvoudig te boeken via de website
- Veilig betalen via iDeal of per factuur
- Gespreid betalen is mogelijk

Ervaring (1)


Gebruiker Anoniem
51 maanden geleden
Anoniem

Echt leuk om ooit te ervaren

ja gewoon gaaf man!