Combell ervaringen

( 1 Ervaring )

Combell specialiseert zich sinds zijn oprichting in 1999 in domeinnamen en hosting. Door verschillende overnames in België en Nederland is het uitgegroeid tot een all-round hostingbedrijf dat zowel kleine organisaties, KMO/MBK als corporate bedrijven tot zijn klanten telt.

Bij Combell staat professionaliteit voorop. Verschillende medewerkers zijn experts, van PHP tot OpenStack, WordPress tot Magento. Combell laat toe om een selectie te maken van de nieuwste technologieën en die te bundelen in een geavanceerd aanbod aan een aantrekkelijke prijs, dat zowel domein, hosting, Content Management Systems als online tools bevat.

Een van de sterke punten van Combell is de alom geprezen support. De helpdesk is 24/7 bereikbaar, dag en nacht. Klanten worden in hun eigen taal te woord gestaan, of dat nu simpel Nederlands of techneutentaal is: de medewerkers luisteren en denken mee met de klant.

Uit de vele klantencases en hun wall of love blijkt de tevredenheid van de klanten over de ondersteuning door Combell - meer nog: voor deze klanten is Combell niet enkel een leverancier, maar een partner die het belang van de klant steeds vooropstelt. Bij Combell beperkt de dienstverlening zich niet tot een helpdesk, waar je naartoe gaat met problemen - het support team biedt échte ondersteuning bij de projecten van de klanten.

Ervaring (1)


Gebruiker Florus
46 maanden geleden
Florus

Service is echt top!!

AAN TE RADEN Zeer toffe klantenservice