Degroenebuik.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Degroenebuik.nl is de webshop die laat zien dat het maken van bewuste en duurzame keuzes ook hip, stoer en lekker kan zijn! Degroenebuik.nl is ontstaan uit het gegeven dat veel ouders worstelen met een gezonde levensstijl voor hun kinderen. Denk hierbij aan de hoeveelheid suiker die kinderen binnen krijgen of het gebruik van plastic producten.

Dit is niet alleen milieuvervuilend maar vanwege de toxische stoffen zoals lood en BPA (weekmakers) die vaak in deze producten voorkomen is dit een gevaar voor de gezondheid. Veelal komt men bij het zoeken naar alternatieve terecht bij producten die geen uitstraling hebben of niet lekker zijn.

Het gevolg is dat het niet aanslaat bij kinderen. In het assortiment van Degroenebuik.nl vindt u een breed scala aan duurzame en veilige producten als Lunchtrommels, drinkflessen en herbruikbare boterhamzakjes. Daarnaast biedt Degroenebuik.nl een heerlijk assortiment alternatief snoep aan zonder of met zo min mogelijk chemische toevoegingen. Het meeste schepsnoep is ook nog eens suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en sojavrij. Vergeet ook het heerlijke vacuüm gedroogd fruit niet. Dit fruit is puur natuur zonder enige toevoeging en ondanks dat het (duurzaam) gedroogd is, is alle smaak, vitamine en voedingswaarde behouden gebleven.

Degroenebuik.nl vindt het belangrijk dat iedereen zijn eigen bewuste keuze maakt. Degroenebuik.nl zal dan ook nooit met de vinger wijzen of iemand vertellen wat goed of fout is. Ze willen met hun initiatief met name jonge ouders helpen in maken van bewuste keuzes en hopen ze daarbij te inspireren. Dit doen ze door bijvoorbeeld de sectie “Pimp je Lunch” en “Traktaties”.

Hier kunnen mensen inspiratie opdoen om een leuke gezonde lunchtrommel te maken of heerlijk gezonde traktaties te maken voor een school of kinderverjaardag. Natuurlijk zijn een groot deel van de producten binnen hun assortiment ook gewoon door volwassenen te gebruiken.

USP's
• Transparantie/duidelijkheid: Materialen, ingrediënten en voedingswaarde worden altijd vermeld;
• Persoonlijke benadering;
• Als je bewuste keuzes maakt maak je goede keuzes;
• Eenvoudige en lage verzendkosten. Tot € 50,- zijn de verzendkosten € 3,84. Boven de €50,- verzenden kosteloos;
• Met duurzame en milieuvriendelijke producten mag je gezien worden;
• Ondanks dat Degroenebuik.nl geen echte stenen winkel heeft hebben ze wel de mogelijkheid om producten af te halen op afspraak.

Ervaring (1)


Gebruiker Ronan van Vlijmen
45 maanden geleden
Ronan van Vlijmen

Echt gaaf!

Fijne website, haal het altijd vanaf hier.