Denksport ervaringen

( 2 Ervaringen )

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Op denksport.nl kun je sinds 2013 het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is denksport.nl een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen.

Op de website van Denksport kan men het gehele assortiment vinden; zowel de boekjes als de online puzzels. Daarnaast vindt men hier ook diverse puzzelweetjes, aanbiedingen, acties en puzzels. Denksport wenst iedereen veel puzzelplezier.

Denksport.nl is de meest complete puzzelwinkel van Nederland. In de webshop vind je zowel alle losse edities als abonnementen.

Een groot voordeel van Denksport.nl is dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor een bestelling, ook niet als je een losse editie koopt.

Ervaringen (2)


Veronica
2 Maanden geleden

Zeer slecht bedrijf, koop hier online nooit iets

In het kort:

Ik ben tot op heden nog steeds op mijn bestelling aan het wachten!
Gebeld -> de bestelling komt eraan, binnen 2 dagen heeft u deze in huis - > niets ontvangen.
Klacht gemaild - > tot op heden nog geen reactie hierop!

Conclusie -> koop hier niets!

Lynn de Haan
25 Maanden geleden

Denksport

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?