Denksport ervaringen

( 5 Ervaringen )

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Op denksport.nl kun je sinds 2013 het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is denksport.nl een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen.

Op de website van Denksport kan men het gehele assortiment vinden; zowel de boekjes als de online puzzels. Daarnaast vindt men hier ook diverse puzzelweetjes, aanbiedingen, acties en puzzels. Denksport wenst iedereen veel puzzelplezier.

Denksport.nl is de meest complete puzzelwinkel van Nederland. In de webshop vind je zowel alle losse edities als abonnementen.

Een groot voordeel van Denksport.nl is dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor een bestelling, ook niet als je een losse editie koopt.

Ervaringen (5)


Gebruiker Wendy
41 maanden geleden
Wendy

Even geduld...

Bij dit bedrijf moet je echt een engelen geduld hebben!
7oktober besteld ,ben benieuwd of ze het leveren voor de kerst!


Gebruiker JHH
48 maanden geleden
JHH

Levert boekje niet

Men negeert mijn mailberichten en levert niet, terwijl er reeds betaald is.
Als je wilt puzzelen koop dan gewoon in de winkel, maar bestel niet online.


Gebruiker L
49 maanden geleden
L

De grootste puzzel is je bestelling weten te krijgen!

Wat een drama! 24 maart een bestelling geplaatst met de melding dat het 5-8 dagen zou duren. Melding dat het langer zou duren ivm corona virus stond toen nog niet op de website. Ondertussen tot op heden nog niks ontvangen en ook geen reactie op de 3 mails die ik heb gestuurd. Ondertussen lees ik ook overal recensies dat dit niet alleen een probleem is door het corona virus, maar dat mensen altijd moeite hebben om hun bestelling te ontvangen. Als ik dit had geweten had ik nooit bij Denksport iets besteld. Er is gewoon geen klantenservice!! Bestel hier zeker niet!!!!


Gebruiker Mevrouw
49 maanden geleden
Mevrouw

Bestel geen puzzelboekjes tenzij je engelengeduld hebt

Ik ontving een puzzelboekje van een familielid om de quarantaine door te komen. Ik was er snel doorheen en zag toen iets ontzettend moois: Denksport had 2+1 gratis op de puzzelboekjes! Blij, enthousiast en vol verwachting bestelde ik drie leuke boekjes. Daar kwam ik de komende tijd wel mee door, dacht ik toen nog. FOUT. Inmiddels 3,5 week later en geen boekjes. Meerdere malen geprobeerd contact te zoeken met de klantenservice maar volgens mij is Denksport niet alleen de puzzelboekjes kwijt, maar ook de klantenservice. De levering zou binnen 5 tot 8 dagen plaatsvinden, na het doen van zoveel puzzels kan ik aardig rekenen en ik kom toch echt uit op 23. Bestel hier alsjeblieft niet en waag jezelf (op afstand hoor, denk aan de 1,5 meter! En blijf thuis bij klachten!) als het kan naar de winkel.


Gebruiker Veronica
55 maanden geleden
Veronica

Zeer slecht bedrijf, koop hier online nooit iets

In het kort:

Ik ben tot op heden nog steeds op mijn bestelling aan het wachten!
Gebeld -> de bestelling komt eraan, binnen 2 dagen heeft u deze in huis - > niets ontvangen.
Klacht gemaild - > tot op heden nog geen reactie hierop!

Conclusie -> koop hier niets!