Dennisdeal.com ervaringen

( 12 Ervaringen )

Direct uit China: Altijd Kortingen tot 90%. Spotgoedkoop maar iets langer onderweg. Dennisdeal.com verstuurt alle bestellingen gratis, geen dropshipment, altijd vanuit het eigen magazijn in China. Dennisdeal.com heeft een zeer divers assortiment en mocht er een product ontbreken? Dan gaat Dennisdeal.com gelijk op zoek!

De klantenservice is in het Nederlands en met jarenlange ervaring in de e-commerce is DennisDeal.com in staat een service te verlenen die alle verwachtingen zal overtreffen.
Chinese prijzen zonder Chinese toestanden!

Ervaringen (12)


Gebruiker Dominique
4 maanden geleden
Dominique

2 paar van iets besteld krijg maat 1 onderdeel opgestuurd

Als ik de ervaringen op voorhand had gelezen had ik nooit iets besteld


Gebruiker Susmitha
13 maanden geleden
Susmitha

A

Placed order and didnot receive it. Lost my hard earned money. To me its a fraud company.


Gebruiker G.Melis
28 maanden geleden
G.Melis

Artikel besteeld en betaalt ,pakket ontvangen met slechts een onderdeel van het besteeld artikel..

Heb accu kettingzaag besteelt en betaald prjjs 55,19 ...na 2 maanden wachten heb pakket ontvangen met slechts reserve zaag met waarde van 5 euro.
Volgens Jordi ;misverstand ontstaan... Om mij tegenmoet komen zou het besteelde kettingzaag naar mij opsturen tegen een betaling van 112 euro...
Ik heb gevraagt om minn geld terug te storten maar tevergeefs.

Wat een stel oplichters!!!!
Pino


Gebruiker volckaert
28 maanden geleden
volckaert

zeer lange wachttijd uit china

+ dan nog foute levering ook


Gebruiker Erik Vos
29 maanden geleden
Erik Vos

Dennisdeal weigert iedere retourzending

Heuptasje bestel bij Dennisdeal, 2 uur na bestelling zag ik pas ondanks de onduidelijke beschrijving en foto dat het tasje groter was als verwacht en heb ik dit onmiddellijk proberen te annuleren. Kon niet meer maar kreeg pas na 3 dagen een mail dat het verzonden zou worden. Toen het uiteindelijk na een een paar weken was gearriveerd heb ik onmiddelijk een verzoek ingediend voor retoourzending. Na 2 weken wordt daarop gereageerd en volgt een reeks van 10 mails waarin mij duidelijk geprobeerd te maken dat retourzending geen optie is omdat het bedrijf in China zou zitten.
Ik blijf zeggen dat ik het recht heb om het product zonder opgaaf van reden terug te sturen. Zij blijven mij aan het lijntje houden.
Dit bedrijf doet zich voor als Europees bedrijf bij de verkoop, maar bij retourzendingen is het ineens gevestigd in China.


Gebruiker sander de wijs
30 maanden geleden
sander de wijs

verkeerde product

Verschrikkelijk bedrijf. één keer iets besteld en meteen ook de allerlaatste keer. Heb (na bijna een maand wachten) het verkeerde product ontvangen daarna was alles dramatisch. Vanaf het begin duidelijk geweest dat ik mijn geld terug wil maar ze bieden alleen een tegoedbon aan.

Bovendien zijn ze per telefoon niet bereikbaar en inmiddels dus al zo’n 10 emails over en weer verder en bijna 2 weken later.

Dit bedrijf is een SCAM. KOOP HIER NIET!!!


Gebruiker Henry
30 maanden geleden
Henry

Nooit iets kopen bij Dennis Deals

Heb heel slechte ervaring opgedaan met deze prutsers.
Producten zijn helemaal niet zoals beschreven.
Terugsturen wordt onmogelijk gemaakt.
Ervaring rijker, illusie armer.
Volgende keer koop ik wel rechtstreeks in China. Ik heb in elk geval geen bemiddeling nodig van deze amateurs. Volkomen onbetrouwbaar, nul service.
Na betaling ben je letterlijk ‘verkocht’. Alleen iets kopen hier als je problemen wil……


Gebruiker Hans
30 maanden geleden
Hans

Malafide bedrijf

Artikel betaald/besteld. Kwam na lange tijd aan. Product voldeed helemaal niet aan de verwachting. Was feitelijk rommel. Contact opgenomen met het bedrijf (1 man waarschijnlijk). Hoewel beleefde reactie bleek retour zenden helemaal geen optie. Er werd alleen gevraagd waarom het product terug moest. De reactie ‘niet tevreden’ voldeed niet. Later, na plm 10 keer heen en weer schrijven, bleek dat Dennis helemaal nooit van plan is geweest het product terug te nemen. Je wordt dus gewoon belazerd. NOOIT iets kopen bij Dennis Deals!


Gebruiker Kemal
33 maanden geleden
Kemal

OOnbetrouwbaar en Amateurs

De slogan better price, better service is maar voor 50% waar.
De prijzen zijn normaal, niet super laag ofzo. Voor hetzelfde bedrag ( en zelfs goedkoper ) haal je het zelf bij Ali. Echter de better service slogan, die mogen ze heel gauw veranderen.
3 maanden gelden iets besteld, kreeg netjes een mail dat ik niet had betaald voor track&trace dus ik geen voortgang kon inzien. Prima dacht ik, het komt toch wel aan.
Maar dat is dus niet waar! Nu inmiddels 3,5 maand verder nog steeds geen product.
Als je dan contact met ze opneemt moeten ze eerst alles gaan uitzoeken en komen ze met een reactie om het product nogmaals te bestellen!!
Ben je wel goed bij je hoofd ? Ik heb besteld en betaald, en na 3,5 maand trek ik aan de bel en dan kom je met zoiets ? En dan nog voorstellen om de kosten te delen ( 50/50 ).
Dus als ik naar de dealer ga en niet tevreden ben smeren ze me een dezelfde wagen opnieuw aan met korting.
Om ziek van te worden. Ook mijn geld terug voorstel is niet in eerste instantie op ingegaan.
Als ik dit product zelf had besteld bij Ali had ik het allang, wellicht nog wat BTW maar in ieder geval goedkoper want ik zit nu al enige tijd energie hierin te stoppen.
En dan nemen ze contact op en beloven ze bergen zodat je je review aanpast, maar naderhand nog steeds niet waargemaakt.
Ik raad het af om hier iets te kopen, business model is puur gericht op geld verdienen en 0 service.
Hier nooit meer!


Gebruiker Hanna
34 maanden geleden
Hanna

Op de site staat niet DUIDELIJK dat ze in CHINA zitten !!

Pas hier dus heel goed bij op: ZE ZITTEN IN CHINA, dus levertijden à la Aliexpress. En evt retourkosten zijn onbetaalbaar. En dat wordt NERGENS DIRECT HELDER vermeld. Adres staat ergens helemaal onderaan de webpagina's, maar dat leest geen hond. Ik ook niet, ben er ook in gestonken. Een medisch artikel besteld die ik zsm in huis moest hebben … dus alsnog elders (in NL) besteld.


Gebruiker Daniel
36 maanden geleden
Daniel

No delivery, no refund!

The payment was smooth but the package never arrived. They asked me to be patient so I waited 8 weeks. In the end, they ignored my repeated request for a full refund of my purchase. My advice: don't trust Dennisdeal.com. They don't live up to their website motto "Niet goed, geld terug."


Gebruiker Robert Landsburg
43 maanden geleden
Robert Landsburg

Opgelicht!

Dennis deals doet zich voor als Nederlandse bedrijf met eigen voorraad. Ik heb extra betaald om sneller te ontvangen. 12 weken later alleen maar excuses. Daarna een melding van Postnl dat ik moest zelf mijn aanschaf inklaren. Gelukkig kon ik de originele factuur nog vinden. 42 euro erbij. Dus gewoon bijna 50% duurder! Volgens hun support is dit wel in de kleine letters op hun website beschreven! Nergens te vinden. Product was lang niet de kwaliteit als in de foto. NIets bestellen van dit drop-ship bedrijf die de prijs, de levertijd, en zelfs het product niet overeen komen met hun aanbod. After-sales service kun je ook vergeten!


Gebruiker Julian
46 maanden geleden
Julian

Voerbootje

Ik had een voerbootje besteld (dacht ik) eenmaal binnen na een maand is het alleen de accu. Ik heb eerst gecheckt of ik niet per ongeluk alleen de accu had besteld (Is niet zo), zijn ze niet meer te bereiken..
Erg jammer €150,- voor alleen een accu