Deoudeschakelaar.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

De Oude Schakelaar biedt de beste reproducties van authentiek schakelmateriaal aan. Dit wordt veelvuldig gebruikt om de originele details weer terug te brengen in oude woningen.

Na een lange zoektocht en vele testen heeft De Oude Schakelaar het grootste assortiment met bakeliet en porselein schakelmateriaal. Denk hierbij aan inbouw stopcontacten, schakelaars en dimmers voor in huis maar ook opbouw schakelmateriaal voor binnen en voor buitenshuis.

Alle producten worden handmatige geproduceerd in Duitsland volgens oud ambacht. Al het schakelmateriaal is voorzien van een VDE keurmerk (Europese goedkeuring) en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Daarnaast geeft De Oude Schakelaar de klant 365 dagen bedenktijd (recht op retourneren) en kan er gebruikt gemaakt worden van achteraf betalen.

De prijzen van oude huizen stijgen want de woningen zijn erg gewild. Met de juiste details creëren de eigenaren een meerwaarde. De Oude Schakelaar wordt dan ook vaak aanbevolen door makelaars aan de kopers of verkopers van bijvoorbeeld een woning uit 1900 of uit de jaren 30.

Ervaring (1)


Gebruiker Amora
45 maanden geleden
Amora

Buitengewoon super echt TOP

Ze hebben een goede en snelle service !