Divissima.it ervaringen

( 1 Ervaring )

Divissima.it is een toonaangevend Italiaans bedrijf gespecialiseerd in mini bikini’s, bad- en strandmode, sensuele lingerie en avondkleding.
De core business is de Mini Bikini. Hierbij kan de klant zelf de gewenste combinatie maken door te kiezen uit de verschillende bovenstukjes (driehoek, bandeau, push-up, enzovoorts) en een passende slip (string, mini, hot-pants, shorts).

Van enkele bikini modellen zijn ook grotere maten beschikbaar. Deze lijn is uitgebreid met bijpassende strandmode zoals shorts, rokjes, sarongs, sarongbroeken, shirts, topjes enzovoorts.

Divissima.it biedt ook een lingerie collectie aan: mini string, slipjes, culotte slip, leggings, push-up bh's, naakt effect beha's, kanten halter tops. De sensuele lingerie lijn bestaat o.a. uit body’s, catsuits, lange jurken, sensuele lingerie setjes met grupière, strings en meer.

Divissima heeft ook aanvullende kledinglijnen.
De avondkleding lijn bestaat uit mini avondjurkjes, onderjurkjes, leggings, topjes, en ondergoed in zachte fluwelen devoré stof.
De Jeans lijn is een collectie gemaakt uit comfortabel stretch spijkerstof voor een casual-trendy stijl op het strand of ’s avonds. Leuke shorts, hot pants, mini rokjes en korte jasjes, allemaal gemaakt in vrolijke kleuren maar natuurlijk ook in de enige echte blauwe spijkerstof! Deze collectie leent zich uitstekend voor een groot aantal combinaties.

Divissima.it heeft gemiddeld meer dan 1.000 producten beschikbaar in de webshop en hier worden constant nieuwe producten aan toegevoegd.
De stoffen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit en van Italiaanse oorsprong. De bikini’s en het ondergoed worden met de hand gemaakt door naaisters in Italië. Het zijn unieke producten met goede pasvormen en comfort.

Ervaring (1)


Gebruiker Aarnoud van de Ven
45 maanden geleden
Aarnoud van de Ven

Hoogwaardige onderneming

Aardige man die ons hielp. Alles werd goed uitgelegd Prettige sfeer