Douchestrippen.nl ervaringen

( 5 Ervaringen )

Douchestrippen.nl is de marktleider op het gebied van online douchestrippen in Nederland en België. Met ruim 45 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment is er voor praktisch elke douche een passende strip te vinden. De strips worden uit voorraad geleverd en zijn dus snel in huis.

Waarom kopen bij Douchestrippen
- Compleet assortiment
- Universele strips
- Scherpe prijzen
- Snelle verzending
- Uit voorraad leverbaar
- Marktleider in NL en BE
- Showroom in Maastricht

Ervaringen (5)


Gebruiker Remco
18 maanden geleden
Remco

Dhr,

Zending keurig op tijd geleverd, echter voldeed niet aan de verwachtingen. Per ommegaande is er een andere gestuurd die wel voldeed. Prima service.


Gebruiker K. van Leeuwen
25 maanden geleden
K. van Leeuwen

Zeer slechte service

Douchestrip keurig op tijd besteld, maar was er met geen mogelijkheid onder te krijgen omdat hij klemde. Erover gebeld en dan zeggen dan moet je het met afwasmiddel proberen en bij anderen lukt het wel om hem eronder te krijgen. Maar wat mijn man ook probeert het lukt niet. Dat is dan voor de rest ons probleem, want aan het product ligt het niet. Waaraan dan wel mijn man is super handig, heeft onze hele huis zelf gebouwd. Dus daar ligt het ook niet aan. Een financiële tegemoetkoming krijgen we niet en het product terugsturen kan ook niet want je er is 10 cm afgehandeld omdat de douchewand maar 90 cm is. Teleurstellende service. Helaas. Weggegooid geld.


Gebruiker N.
25 maanden geleden
N.

Veilige en betrouwbare website ' bedrijf. Snelle levering!

Douchestrippen.nl is net als doucheslangen.nl een onderdeel van Berenpop tegels en sanitair BV Maastricht. Deze website is veilig. Ze leveren snel. Voor meer info kun je met hun bellen. 043-3254001. Dit heb ik eerst gedaan voordat ik online ging bestellen. Ik ben zeer tevreden.


Gebruiker f de jong
36 maanden geleden
f de jong

deur rubbers

deur rubbers voor de douche besteld in december 2020 in mei nog niets geleverd gehad op mail en bellen word niet gereageerd dit is een nep web shop .
gelukkig ben ik maar 50 euro kwijt ,maar had er wel wat voor willen krijgen.
trap er dus niet in, ik begrijp ook niet waarom er niets over te vinden is want ik ben niet de enige die opgelicht is maar vele zijn mij al voor gegaan daar kom ik nu achter.


Gebruiker Peter D
63 maanden geleden
Peter D

Perfect

Douchestrippen besteld bij douchestrippen.nl. Levering de volgende dag. Een probleem met de bestelling werd prompt beantwoord via de mail en direct opgelost. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Top ervaring!