Drogisterij Plus ervaringen

( 2 Ervaringen )

Drogisterij Plus is een webshop voor alle verzorgingsartikelen voor zowel mannen en vrouwen als baby's en kinderen. Drogisterijplus.nl biedt A-merken zoals Gillette, Dove, Nivea, Axe, Loreal Paris enz. tot wel 40% goedkoper dan de drogisterij winkels.

Dit heeft te maken met het feit dat Drogisterij plus direct gekoppeld is aan een eigen leverancier. Op deze manier kunnen de producten voor minder geld verkocht worden, en onderscheidt het zich van andere drogisterijen.

Ervaringen (2)


Gebruiker Petra
18 maanden geleden
Petra

Nul klantenservice

Via bol.com kocht ik een luchtreiniger bij drogisterij plus. Na een paar keer gebruiken ging het apparaat al kapot. Omdat bij de beschrijving staat dat er twee jaar garantie is op het apparaat nam ik contact op met de drogisterij. Pas toen bleek dat men er totaal niet is voor de klant. Volgens hen viel het defect buiten de garantie. Toen ik antwoordde dat een apparaat toch echt langer mee hoort te gaan dan één(!) maand werd de toon van de medewerkers onprettig. Men blijft steeds dezelfde boodschap herhalen: het defect komt door gebruik. Natuurlijk heb ik het apparaat gebruikt! Dat moet toch gewoon kunnen? Ik koop hier nooit meer iets.


Gebruiker Fábio
49 maanden geleden
Fábio

Vertrouwbaar!

Nadat ik betaald had, kreeg ik meteen een bericht binnen