Drukhetnu.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Van harte welkom bij Drukhetnu.nl. Wilt u zeer snel en goedkoop enveloppen, visitekaartjes, briefpapier, kaarten, kalenders, Compliment Cards, folders of magazines digitaal laten drukken? Dan bent u bij Drukhetnu.nl, de snelste digitale drukker van het land, aan het juiste adres. Ook voor gepersonaliseerd digitaal drukwerk staat het dynamische ontwerpteam graag voor u klaar.

Drukhetnu.nl, de snelste digitale drukker van Nederland
Doordat Drukhetnu.nl als digitale drukker de processen grotendeels geautomatiseerd heeft op verscheidene eigen locaties in het land, kunnen ze veel tijd en geld besparen op personeel, bestelkosten en drukkosten. En dat merken de klanten in hun portemonnee. Drukhetnu.nl is dan ook niet voor niets de snelste producent en online drukker van Nederland. Hen motto is dan ook: nu bestellen, morgen geleverd!

Calculeer zelf uw offerte
Met de unieke online offertetool kunnen bezoekers zelf een prijs voor het digitaal drukwerk berekenen. Laat uw bezoekers verrassen door de lage kosten voor digitaal drukken, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit en snelheid. Drukhetnu.nl gaat graag de uitdaging omtrent digitaal drukwerk aan.

Belangrijk voor u en uw bezoekers
• Drukhetnu.nl wil graag met u samenwerken heeft u ideeën, andere beloningsstructuren, opmerkingen etc. neem dan vrijblijvend contact met hen op. Drukhetnu.nl wil samen met u een win-win situatie creëren. Om in contact te komen kunt u gebruik maken van het ticketsysteem;
• Drukhetnu.nl is goedgekeurd en partner van stichting Webshop keurmerk;
• Klanten bij Drukhetnu.nl kunnen via een SSL verbinding veilig betalen;
• Klanten kunnen per iDEAL, PayPal, en op rekening betalen;
• Verder is Drukhetnu.nl een nieuwe organisatie waar zeer groot en betrouwbaar moederbedrijf achter staat. Drukhetnu.nl is niet voor niets de goedkoopste digitale drukker van Nederland. Binnen een zeer korte tijd willen ze op het gebied van online drukken een actieve en leidende rol spelen uiteraard in samenwerking met u.

Ervaring (1)


Gebruiker Rose
50 maanden geleden
Rose

fijner en vooral leuker!

Ik vind het fijner en beter hier dan in andere bedrijven dus top!