Dutchen.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

Dutchen.nl biedt luxe vakantievilla’s op kleinschalige vakantieparken aan de kust, op de Wadden en bij prachtige natuur. We beperken ons aanbod tot luxe vakantiehuizen en villa's van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service.

Kleinschaligheid
Het aanbod van Dutchen.nl bestaat voornamelijk uit vakantieverblijven op kleinschalige vakantieparken met een exclusieve uitstraling. Er is geen sprake van de vermaakselementen en de massaliteit die de reguliere vakantieparken kenmerkt.

Kwaliteit
De kwaliteit van het vakantieverblijf en het vakantiepark staat bij Dutchen.nl centraal. Door continu de kwaliteit van de vakantiewoningen te controleren, te bewaken en aan te scherpen wordt deze gewaarborgd.

Persoonlijke Service
De service van Dutchen houdt niet op bij het reserveren van een vakantiehuis, hier begint het eigenlijk pas!
Tijdens de vakantie biedt Dutchen haar gasten optimaal comfort; Dutchen inspecteert de vakantiehuizen zelf op reinheid en draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van het beddenlinnen. Service zoals het een hotel betaamt. Om een vakantieverblijf meer dan aangenaam te maken, biedt Dutchen allerlei extra's zoals fietsverhuur, een uitgebreid wijnassortiment en zelfs een chef-kok aan huis.

100% focus op beleving
Tijdens een vakantieverblijf bij Dutchen.nl draait alles om de beleving van de gast. Het gaat de gast immers niet louter om het verblijven in een puntgave accommodatie, het gaat om genieten, ontspannen, plezier en om memorabele vakantiebelevenissen.

Unieke buitenverblijven
Het gehele aanbod aan vakantieverblijven wordt door Dutchen.nl gekeurd en getoetst op verschillende aspecten. Dutchen.nl geeft de garantie dat alle accommodaties op ten minste 4 van de 5 onderstaande eigenschappen superieur presteren:
• locatie/ligging - in of grenzend aan water- en natuurgebieden en/of gelegen aan de kust
• ruimtelijkheid – ruime vertrekken en ruime kavels met privacy
• inrichting en outillage – designmeubilair en moderne topkwaliteit apparatuur
• esthetiek – bijzondere architectuur
• ‘beleveniscoëfficiënt’ – het verblijf is op zich al een belevenis

Ervaringen (3)


Gebruiker Smit
33 maanden geleden
Smit

Uiteindelijk is het goed gekomen ....

Met z´n vieren een lang weekend in park Gooilanden verbleven. Erg mooie omgeving voor wandelen en fietsen. We hebben een heel aantal opmerkingen over de schoonmaak en mankementen aan apparatuur gemeld tijdens en na ons verblijf. Dutchen heeft dit uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het moet eigenlijk niet nodig zijn als er gezorgd wordt dat alles van te voren in orde is. Toch erg naar ons zin gehad.


Gebruiker Ontevreden klant
38 maanden geleden
Ontevreden klant

Onbetrouwbaar!!!!!!

De mensen zijn echt niet correct. Vorig jaar een vakantie geboekt met mijn gezin. Door de covid 19 moeten annuleren. Na een telefonisch gesprek garandeerden ze mij dat ik dezelfde reis aan dezelfde voorwaarden later zou kunnen boeken. Voucher is een jaar geldig. Nu blijkt dat bij het boeken dit niet mogelijk is en vragen ze gewoon geld bij. zie antwoordt: "Helaas kunnen wij niet de €340,00 euro korting geven. De prijzen van 2021 zijn veranderd en de korting zit verwerkt in de prijs."
Het is geen correct bedrijf. Ik hoop dat ze beseffen dat wanneer ze al hun klanten zo zullen behandelen ze er een pak kwijt zullen zijn! Het valt ook op dat ze de link naar mijn dutchen hebben verwijderd. Gelukkig heb ik alles bijgehouden maar vrees dat er andere mensen zijn die dit niet zullen gedaan hebben.


Gebruiker Siebers
46 maanden geleden
Siebers

vies en slechte service

Bij aankomst bij het huisje bleek er geen receptie, na veel gezoek en gebel bleek dat we de sleutel ergens anders 4km verder op moesten ophalen. Men had verzuimd ons een mail met die informatie te sturen.

Bij binnenkomst in het huisje troffen we op de vloer een kleed vol zand en een beschadigde gietvloer.

Meteen starten met schoonmaken is een nogal beroerde start van een verblijf op een park dat zich luxe noemt.