Engelsebladen.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

EngelseBladen.nl is de enige website ter wereld die zich uitsluitend richt op de levering van internationale abonnementen op tijdschriften, kranten en journals. Vrijwel elke publicatie die er bestaat kan worden geleverd op elke plek die u wenst.

De bezoeker heeft een keuze uit circa 25.000 bladen uit 125 landen, onderverdeeld in honderden gemakkelijk doorzoekbare interesse- en vakgebieden.
Er is dus eigenlijk voor iedereen wel wat wils, zowel voor de hobbyist als voor de professional. Het assortiment varieert van relatief goedkope en populaire bladen zoals Time Magazine, Oprah Magazine, Scientific American en Wired tot hoogwaardige professionele journals en vakbladen.
De gemiddelde orderwaarde bedraagt ongeveer € 90,-.

Doordat levering plaatsvindt uit eigen distributie is de bezorging stipt, uiterst betrouwbaar en voordelig. Bovendien heeft EngelseBladen.nl een productaanbod waar veel vraag naar is maar dat op geen andere manier in Nederland verkrijgbaar is. Dit geeft het bedrijf een unieke marktpositie!

Abonneren en betalen is uiterst eenvoudig, elk blad kan kado gegeven worden en EngelseBladen.nl biedt 365 dagen garantie en klantenservice op alle aankopen.

Ervaringen (3)


Gebruiker Michiel van Hartskamp
34 maanden geleden
Michiel van Hartskamp

Pakken wel je geld maar geen enkele Time ontvangen

In januari 70 euro betaald voor een abo op Time magazine.
Sindsdien geen enkel blad ontvangen. Geen reactie op mijn emails naar service @engelsebladen.nl.
Niet doen, ze innen je geld en geven vervolgens niet thuis. Schandalig.


Gebruiker danielle
43 maanden geleden
danielle

Abonnement Vanity Fair

In februari 2020 sloot ik een abonnement af op de V.F. en betaalde 137,50. Tot op heden nog geen tijdschrift ontvangen en contact met service@engelsebladen.nl lukt ook nauwelijks. Op mijn laatste emails krijg ik zelfs helemaal geen antwoord. Eenmalig een antwoord met excuus dat vanwege Corona het allemaal vertraging had. Die mail was in mei!!! Het woord dienstverlening kennen ze daar niet!


Gebruiker Gijs
48 maanden geleden
Gijs

Ouderwets, slechte kwaliteit en service

Tijdschrift heeft er 2,5 maanden over gedaan om bezorgd te worden. Tijdschrift kwam in een slechte staat aan en is overal beschadigt. Via de mail kreeg ik ook geen hulp aangeboden. Alleen maar vragen of ik een abonnement wilde kopen...