Engelsebladen.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

EngelseBladen.nl is de enige website ter wereld die zich uitsluitend richt op de levering van internationale abonnementen op tijdschriften, kranten en journals. Vrijwel elke publicatie die er bestaat kan worden geleverd op elke plek die u wenst.

De bezoeker heeft een keuze uit circa 25.000 bladen uit 125 landen, onderverdeeld in honderden gemakkelijk doorzoekbare interesse- en vakgebieden.
Er is dus eigenlijk voor iedereen wel wat wils, zowel voor de hobbyist als voor de professional. Het assortiment varieert van relatief goedkope en populaire bladen zoals Time Magazine, Oprah Magazine, Scientific American en Wired tot hoogwaardige professionele journals en vakbladen.
De gemiddelde orderwaarde bedraagt ongeveer € 90,-.

Doordat levering plaatsvindt uit eigen distributie is de bezorging stipt, uiterst betrouwbaar en voordelig. Bovendien heeft EngelseBladen.nl een productaanbod waar veel vraag naar is maar dat op geen andere manier in Nederland verkrijgbaar is. Dit geeft het bedrijf een unieke marktpositie!

Abonneren en betalen is uiterst eenvoudig, elk blad kan kado gegeven worden en EngelseBladen.nl biedt 365 dagen garantie en klantenservice op alle aankopen.

Ervaringen (3)


Gijs
4 Maanden geleden

Ouderwets, slechte kwaliteit en service

Tijdschrift heeft er 2,5 maanden over gedaan om bezorgd te worden. Tijdschrift kwam in een slechte staat aan en is overal beschadigt. Via de mail kreeg ik ook geen hulp aangeboden. Alleen maar vragen of ik een abonnement wilde kopen...

Lida Hartman
5 Maanden geleden

Beetje ouderwetse website

wel snelle levering en goede bezorging

Lynn van Beek
34 Maanden geleden

Engelsebladen

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?