Euro Jackpot ervaringen

( 1 Ervaring )

Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot. Bij Eurojackpot kies je 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot! Deze is minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot wel 90 miljoen euro. De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal verkochte loten. Er is elke vrijdag een trekking.Hoe speel je mee?

Meespelen is heel eenvoudig. Je kunt meespelen op deze website of bij één van de verkooppunten. Je betaalt € 2 per lot en daarmee maak je kans op de volledige Jackpot. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. Bovendien kun je met meerdere trekkingen vooruitspelen, zo hoef je geen enkele trekking meer te missen!

Elke vrijdagavond vindt de trekking van Eurojackpot plaats. Tot vrijdag 18.55 uur kun je een Eurojackpot lot kopen voor de trekking van die avond. Wanneer je na vrijdag 18.55 uur een Eurojackpot lot koopt, speel je mee voor de trekking van de week erop.Facebook promotie is niet toegestaan. Leads afkomstig van deze bron zullen worden afgekeurd.

Ervaring (1)


Gebruiker Daan
24 maanden geleden
Daan

algoritmes

In het begin laten e je wat onozele kleine prijsjes winnen. Nu al zooooooooooooooooooooo lang niks. De computer moet er tussenuit die alleen in jullie {loterij} belang is zodat jullie niet kunnen manipuleren met de gekozen cijfers. Gewoon cijfers invullen stempel erop en naar huis zonder dat ie door de computer wordt gehaald zodat jullie de gekozen cijfers zien ook voor de lotto en andere soortgelijke loten. Veel verkoop punten door het land waar ik het aan vraag zeggen het ook, De krasloterij moet op de schopzeggen ze. Veel troep en niks op kleine prijzen na. Legale oplichting.