Eye-fashion.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

De campagne is erop gericht om de online verkoop van de uitgebreide collectie merkzonnebrillen te verhogen. Daarom krijgen webshopklanten standaard 15% korting op alle zonnebrillen uit het assortiment. Alle producten zijn authentiek en direct uit voorraad leverbaar binnen 2-3 werkdagen.

In de Eye Fashion webshop worden zonnebrillen, verrekijkers, meteorologische artikelen, loepen en andere optische bijartikelen verkocht. De verkoop van zonnebrillen heeft de hoogste prioriteit. De opzet van de webshop is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk toegankelijk door het merkenmenu en verschillende filters. De foto's van de producten geven een realistisch beeld van hoe de zonnebril er in het echt uit ziet.

Klanten krijgen standaard 15% korting op alle merkzonnebrillen uit het assortiment. Merken zoals Ray Ban, Calvin Klein, Persol, Adidas, Nike, Serengeti, Sinner, Polaroid, Esprit en meer worden verkocht! Alle artikelen worden uit voorraad geleverd, waardoor de levertijd slechts
2-3 werkdagen is. Een groot voordeel is dat webshopklanten met servicevragen niet alleen online, maar ook altijd bij één van de 7 winkels in Zuid-Holland terecht kunnen.

Eye Fashion (www.eye-fashion) is een regionale, gerenommeerde optiekketen met 7 vestigingen in de Bollenstreek. In deze winkels worden naast zonnebrillen, ook complete brillen, glazen en contactlenzen verkocht. Eye Fashion is onderdeel van Van der Wiel BV, dat al in 1937 opgericht werd.

Ervaring (1)


Gebruiker Marko van Hoof
48 maanden geleden
Marko van Hoof

prima

Snelle levering. Duidelijke mails. Goede prijzen. Ik bestel hier graag opnieuw.