Farmcamps.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Een FarmCamps boerderijvakantie: dat is logeren in een luxe safaritent bij de boer!

FarmCamps zijn kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings op werkende boerderijen. Bij FarmCamps logeer je met vrienden, familie en collega's in luxe safaritenten. Glamping op en top! FarmCamps is het alternatief voor grootschalige bungalow en stacaravan parken en campings waar men zijn eigen tent, caravan of camper moet meebrengen.

FarmCamps zijn kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte. Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en onwijs lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in de hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!

Op FarmCamps ontsnap je met je familie en vrienden uit je drukke, dagelijkse leven om lekker samen te genieten van het platteland en het leven op een boerderij. Een FarmCamps boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame belevenis voor kinderen.

FarmCamps boerderijen bieden heel veel afwisseling, tenslotte is ieder boerenbedrijf anders, maar het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is altijd en overal gelijk. Bovendien is een FarmCamps vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd.

Bij FarmCamps kun je logeren op akkerbouwers, (biologische) melkveehouders en veehouderijen. 8 goede reden om een FarmCamps boerderijvakantie te boeken!
1. Een uniek boeren activiteitenprogramma voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.
2. Avontuurlijke, natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en de Stoere Boeren Stormbaan.
3. Je logeert in luxe safaritenten van ruim 50m² die garant staan voor een spannende en zeer comfortabele kampeerbelevenis. Wij noemen het glamping bij de boer. 4. FarmCamps boerderijen hebben goede centrale faciliteiten en diensten, gezellige kampvuur locaties, authentieke boerderijwinkels tot en met keurig nette sanitaire voorzieningen.
5. Je kunt kiezen uit 8 unieke boerderijen met bijzonder gastvrije boeren gezinnen die graag hun passie voor het boerenleven met je delen.
6. Bij FarmCamps betaal je geen hoogseizoenstoeslag. Je betaalt dezelfde prijs voor de luxe safaritent het hele seizoen door dus ook tijdens de schoolvakanties.
7. 5 dagen/4 nachten logeren bij de boer kost hetzelfde als 4 dagen/3 nachten logeren. Een midweek kost dus bij FarmCamps altijd hetzelfde als een weekend.
8. Glamping tegen zeer familievriendelijke prijzen.

Een FarmCamps boerderijvakantie boek je al voor € 315,- of voor € 350,-- (excl. Reserveringskosten van € 17,50 & toeristenbelasting). In onze safaritenten is er ruimte voor 6 personen.

Ervaring (1)


Gebruiker Mike Monsma
50 maanden geleden
Mike Monsma

Meebeleven als boer

Een boer heeft veel taken en bij dit bedrijf geven ze meer toelichting