Findroommate ervaringen

( 1 Ervaring )

Al jaren is het zoeken naar een kamer in Nederland een drama. Veel kamersites vragen hoge lidmaatschapsprijzen en zijn niet transparant in hun doen en laten.

Sinds februari 2013 is er een website die laat zien dat het niet altijd zo hoeft. Hier, op Findroommate, kunt u als klant via hun Facebook-account een kamer, studio of appartement veilig huren en/of verhuren zonder risico’s.

Studenten vinden Findroommate een erg betrouwbare site door de koppeling met Facebook. Inmiddels is het groeiende platform één van de grootste kamerwebsites van Nederland.

Findroommate heeft een kameraanbod opgedeeld in de grootste steden van Nederland. Elke stad heeft een eigen pagina op Facebook, waar dagelijks ruim 35.000 kamerzoekers tal van mogelijk nieuwe woningen zien. Achter elke advertentie zit een gezicht dat gemakkelijk te vinden is via Facebook. Zo houdt Findroommate oplichters buiten de deur en is het proces fraudeveilig.

Findroommate is goedkoop en dat scheelt een enorme drempel bij het aanmaken van een profiel. Daarnaast weet je wie de kamer verhuurt, waardoor het veilig onderhandelen is. Hoe fijn is het om voor heel weinig geld te kunnen reageren op betrouwbare advertenties?

Ervaring (1)


Gebruiker Sahithi
48 maanden geleden
Sahithi

prima

Goede informatie, top service!