Flapoorstickers ervaringen

( 2 Ervaringen )

De flapoorstickers van Otostick zorgen ervoor dat men zonder operatie geen last meer heeft van flaporen. Het is een cosmetische oorcorrector bestaande uit een transparante (bijna onzichtbare), hypoallergene sillicone prothese die de oren in de juiste positie houdt.

De stickers worden door middel van een speciale lijm bevestigd, het is volkomen pijnloos en zonder bijwerkingen! Zo heeft u geen dure en pijnlijke operatie meer nodig!

Ervaringen (2)


Gebruiker Diana
56 maanden geleden
Diana

Flapoorstickers

Ben vaste klant, op zich tevreden over de stickers, maar de regel vandaag besteld voor 4 uur in huis gaat niet op. Heb t nooit de volgende dag!
En als je klachten heb dat de stickers na 2 dagen los laten kreeg ik in t begin keurig antwoord. En ook netjes een keer een nieuw doosje gehad. maar nu niet meer, reageren niet op mails, je kan ze niet bellen, erg klantonvriendelijk de laatste tijd, heeljammer terwijl ik elke keer voor 70 euro bestel


Gebruiker  Niels C.
62 maanden geleden
Niels C.

Slechte service

Bij de bestelling mijn huisnummer vergeten in te vullen. Gek dat dit geen verplicht veld is bij de bestelling. Na twee maanden is mijn pakketje nog steeds spoorloos. Bij de site zelf zijn ze alles behalve behulpzaam. Ze willen me pas verder helpen als zij het pakketje retour hebben gehad. Ze versturen het via gewone briefpost dus er is geen track and trace.. dus niemand weet waar mijn pakketje zich bevind.