Flextravel.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Flex Travel is gespecialiseerd in Zuid Europa, m.n. Portugal, Spanje en Griekenland. Flex Travel heeft een groot aanbod aan Fly & drives vakanties met hotel. Overnachten in een klein authentiek hotel, in een landhuis, als gast van een adellijke familie, of in één van de vele luxe Pousadas of Paradores in Spanje of Portugal. Klanten kunnen prachtige natuur en oudheden ervaren Griekenland, met de bekende gastvrijheid als extra.

Daarnaast verzorgt Flex Travel eiland-hopping reizen op de Griekse eilanden en de Portugese Azoren en Madeira. Voor de actieve reiziger is er ook een ruim aanbod: aan wandelreizen, fietsen, zwemmen met dolfijnen en walvisspotten (Azoren).

Levensgenieters kunnen lekker eten en wijnproeven combineren met bijvoorbeeld mooie wandelingen door de wijngaarden langs de Douro (Noord-Portugal). Wandelaars hebben de keuze uit verschillende (individuele) wandelvakanties.

In het kort:
Bestemmingen: Zuid- Europa m.n. Portugal, Spanje en Griekenland
Thema’s: Fly & drive’s, Eiland Hopping, Stedenreizen, Wandelen & Fietsen, Cultuur & Natuur, Actief, Gastronomie (food & wine) en Wellness

Waarom kiezen klanten voor Flex Travel?
Maatwerk, Flexibiliteit, goed georganiseerd en geen massaproduct, kwaliteit, vakanties waar klanten met plezier op terugkijken.
Betrouwbaarheid: Flex Travel bestaat al 25 jaar en is aangesloten bij de S.G.R, de ANVR en de Travelstars-groep.

Ervaring (1)


Gebruiker Gustaaf van der Brug
52 maanden geleden
Gustaaf van der Brug

Leuke tijd in Spanje

zeker aanbevolen