FNL ervaringen

F&L Publishing GroupDe webshop van F&L verkoopt magazines, abonnementen op deze magazines en speciale uitgaven. Het gaat in totaal om 18 merken met elk hun eigen doelgroep. Deze Nederlandstalige magazines begeven zich in verschillende niches, zoals koken, auto's, computers, tech, kennis, vrije tijd, sport, photoshop en webdesign.

F&L richt zich hierbij op zowel de Nederlandse als Belgische markt. F&L is al de grootste kookuitgever van Nederland en de enige met groeicijfers hierin. F&L heeft de ambitie om dit ook te worden in de andere segmenten en het grootste aanwaskanaal moet hierbij de webshop worden en blijven.

Bij F&L kunt u betalen met iDeal, MisterCash, Creditcard of met een factuur/acceptgiro. De levering geschiedt bij een losse bestelling binnen 3 werkdagen en bij een abonnement is dit afhankelijk van de uitlevering van de volgende uitgave.

De doelgroep van F&L leest graag, wilt geïnspireerd worden en meer leren over zijn interesse. Zo heeft "c't magazine voor computertechniek" een mannelijk doelgroep met een sterke interesse in ICT, maar richt "koken & genieten" op de moderne vrouw die geen tijd heeft om dagelijks uitgebreid te koken, maar altijd iets lekkers en voedzaam op tafel wil zetten.

Ervaring (1)


Gebruiker Marie-Anne Mansveld
47 maanden geleden
Marie-Anne Mansveld

harstikke goed

Wat kan je nog meer zeggen dan prima