Fopshop.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

De Fopshop.nl is een aanbieder van diverse feest-artikelen en biedt een complete collectie waaronder verkoop en verhuur van feestkleding. In de webshop kunnen de bezoekers een duidelijk beeld vormen van de mogelijkheden op feestartikelen gebied. Via een duidelijk gestructureerde site en een prettig menu, zijn meer dan 10.000 artikelen online te bekijken en te bestellen. Het is altijd een geslaagd feest als je bij de Fopshop.nl bent geweest.

Het Product
Fopshop.nl biedt een complete collectie feestartikelen met o.a. feestkleding (verkoop en verhuur), hoeden en petten, pruiken, baarden, snorren, maskers, neuzen, grimeer artikelen, fop artikelen, decoraties, overige feestartikelen en cadeau artikelen.

Doelgroep

De doelgroep voor de feestartikelen van de Fopshop.nl is de consument die op zoek is naar een feestartikel voor zowel een speciale gelegenheid (verjaardag, jubileum) als ook een seizoensgebonden event zoals Sinterklaas, Kerst, carnaval, Pasen, enzovoort. Ook de zogenaamde "grappen" liefhebber zal bij de Fopshop.nl voldoende leuke fun producten kunnen vinden. Met een zeer aantrekkelijke prijsstelling en een snelle levering, is de Fopshop.nl ook een zeer verleidelijk alternatief voor de consument die zijn artikelen nu nog bij de feestwinkel "om de hoek" koopt.

Ervaring (1)


Gebruiker Geurtje
50 maanden geleden
Geurtje

Alles is duidelijk

Goed geregeld in alle aspecten heel fijn