Fotoalbumshop.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

De oprichters van de webshop fotoalbumshop.nl zijn al 25 jaar vertrouwd met alle facetten van het vakgebied zoals de ontwikkeling van fotoalbums, design, productie en verkoop.
Consumentenonderzoek wijst uit dat er behoefte is aan een online webshop met een breed en hoogwaardig aanbod fotoalbums. Albums, zowel in een traditionele uitvoering als met een eigentijdse vormgeving. Maar altijd met een hoge kwaliteitsstandaard. Dat is het criterium van www.fotoalbumshop.nl. Overtuig u zelf!

Het aanbod is boeiend en veelzijdig. Klassieke uitvoeringen, baby- en huwelijksalbums, maar ook fotoalbums for every day. Allemaal uitgevoerd in hoogwaardige materialen met een perfecte afwerking – meestal Made in Germany. En dat is uw garantie voor een hoge kwaliteitsstandaard.

www.fotoalbumshop.nl bestaat nu 2 jaar. Het is de shop waar een echt fotoalbum wordt verkocht. Een album waar je al je creativiteit in kwijt kunt door de foto’s in te plakken. Het assortiment bestaat uit 1000 verschillende albums zoals babyalbums voor bij de geboorte van de baby. Huwelijksalbums voor de belangrijkste dag in je leven. Kinderalbums wanneer je baby uit de luiers is gegroeid. Daarnaast natuurlijk ook een groot assortiment albums voor alle speciale momenten in het leven. Naast de albums om te plakken zoals spiraal en schroefalbums zijn er ook insteekalbums, in 5 minuten 200 foto's in een album. Het assortiment van de Fotoalbumshop wordt elk jaar ververst met minimaal 200 nieuwe items.

Ervaringen (2)


Gebruiker Adamandopoulos Micheline
42 maanden geleden
Adamandopoulos Micheline

fotoalbum

na het online bestellen van een fotoalbum op 07 oktober 2020, en na het betalen ervan,
kreeg ik noch een bevestiging, noch een melding van verzending !
we zijn nu 28 oktober en na het contactformulier in te vullen en ook rechtstreeks een email te zenden met de vraag om deze bestelling eens na te kijken, bleef het stil aan de andere kant, zelfs telefoneren haalde niks uit, voicemail... ondertussen wacht ik nog steeds op mijn bestelling..
ik begin mij vragen te stellen over de werking van deze firma !! ben ik 17,90 euro bestolen of is er meer aan de hand ?


Gebruiker M
53 maanden geleden
M

Beschadigd

Album direct binnen gekregen maar slecht verpakt en beschadigd helaas. Ze zijn telefonisch en per mail niet te bereiken. Staan blijkbaar bekend onder meerdere namen en reageren nergens op.