Francevilla.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis met privé-zwembad, dan bent u bij FranceVilla aan het juiste adres! FranceVilla.nl verhuurd authentieke en/of luxe vakantievilla’s met privé zwembad in Zuid Frankrijk met name in de Dordogne en de Lot.

De vakantiehuizen zijn persoonlijk voor u geselecteerd op authenticiteit en comfort. Door deze strenge selectie kan FranceVilla.nl u goede vakantiehuizen aanbieden die variëren van luxe verbouwde boerderijen, charmante en romantische gîtes tot prestigieuze villa’s en luxe manoirs, stuk voor stuk prachtig ingericht met up-to-date voorzieningen, zoals een eigen privé-zwembad en het onmisbare WIFI-internet.

FranceVilla.nl wenst u een boeiende scroll door de website, kijkt u regelmatig naar de nieuwe vakantiehuizen die regelmatig worden toegevoegd of naar "een greep uit ons aanbod" die op de Homepagina worden getoond. Of leest u eens enkele referenties, die zijn vaak super enthousiast! U kunt zich tevens inschrijven op de nieuwsbrief indien u op de hoogte wilt blijven van allerlei nieuwtjes.

Kortom, of u nu met uw partner, gezin of met meerdere gezinnen op vakantie wilt gaan, bij FranceVilla.nl is allemaal mogelijk.

Ervaringen (3)


Gebruiker Rachel van den Hof
10 maanden geleden
Rachel van den Hof

Vakantiehuis Terrace

Terrace; Wat een prachtig vakantiehuis, alles mooi en netjes zowel binnen als buiten. Een prachtig mooi onderhouden en goed omheinde tuin. Onze hond heeft het ook geweldig gehad, hij kon heerlijk rondjes om het huis slenteren, zonder te ‘ontsnappen’, want als hij zijn neus achterna gaat, let hij nergens meer op. Zo hebben wij ons als familie ook heerlijk kunnen ontspannen. Het zwembad is ook fantastisch, en wat hebben wij genoten onder de veranda. Het huis ontbrak ook aan niets, alles wat je kunt bedenken was aanwezig. Uitstapjes naar Terrasson waren ook erg leuk, wat een mooie oude stad! 

Bedankt!!
Familie van den Hof


Gebruiker Mirthe van Engelen
10 maanden geleden
Mirthe van Engelen

Heerlijk verblijf in Cavalaubre

We hebben het heerlijk gehad in Cavalaubre!!
Echt een perfect huis voor ons gezelschap (4 kinderen en 5 volwassenen), een heerlijk zwembad, meerdere fijne terrasjes.
Ontspanning op de ligstoelen aan het zwembad afwisselen met een fanatiek potje tafeltennis of jeu de boules ;-) heel fijn!!
Eliane, de contactpersoon in Frankrijk is ook fantastisch; heel lief en hartelijk. Ze heeft ons alles goed uitgelegd en ons na afloop weer ‘uitgezwaaid’.


Gebruiker Iris
22 maanden geleden
Iris

FAN-TAS-TISCHE vakantie

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Het ontbrak ons aan niks. Wij waren erg blij met de horren voor de ramen, dat zorgde ervoor dat we tijdens de avonden en de ochtenden de boel even konden laten doorwaaien (mits er wind stond). Het zwembad was heerlijk!