Francevilla.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis met privé-zwembad, dan bent u bij FranceVilla aan het juiste adres! FranceVilla.nl verhuurd authentieke en/of luxe vakantievilla’s met privé zwembad in Zuid Frankrijk met name in de Dordogne en de Lot.

De vakantiehuizen zijn persoonlijk voor u geselecteerd op authenticiteit en comfort. Door deze strenge selectie kan FranceVilla.nl u goede vakantiehuizen aanbieden die variëren van luxe verbouwde boerderijen, charmante en romantische gîtes tot prestigieuze villa’s en luxe manoirs, stuk voor stuk prachtig ingericht met up-to-date voorzieningen, zoals een eigen privé-zwembad en het onmisbare WIFI-internet.

FranceVilla.nl wenst u een boeiende scroll door de website, kijkt u regelmatig naar de nieuwe vakantiehuizen die regelmatig worden toegevoegd of naar "een greep uit ons aanbod" die op de Homepagina worden getoond. Of leest u eens enkele referenties, die zijn vaak super enthousiast! U kunt zich tevens inschrijven op de nieuwsbrief indien u op de hoogte wilt blijven van allerlei nieuwtjes.

Kortom, of u nu met uw partner, gezin of met meerdere gezinnen op vakantie wilt gaan, bij FranceVilla.nl is allemaal mogelijk.

Ervaring (1)


Gebruiker Iris
4 maanden geleden
Iris

FAN-TAS-TISCHE vakantie

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Het ontbrak ons aan niks. Wij waren erg blij met de horren voor de ramen, dat zorgde ervoor dat we tijdens de avonden en de ochtenden de boel even konden laten doorwaaien (mits er wind stond). Het zwembad was heerlijk!