Freshonline.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

FRESH! Collection, een Nederlands fashion & lifestyle merk gestart in 2004 en waar uit blijkt dat cleane lijnen een tijdloze klasse kunnen uitstralen. De collectie bestaat uit eigentijdse damesmode en fijne homewear artikelen als dekbedovertrekken en decoratie kussens. Als je niet beter zou weten had je kunnen denken dat FRESH! uit Scandinaviƫ komt. Maar niets is minder waar.

FRESH! Collection heeft als missie vrouwen mooier te maken in kleding die heerlijk draagt als homewear maar te mooi is om mee thuis te blijven. Comfortabele stoffen waar je je goed in kunt bewegen voor items die makkelijk draagbaar zijn en voor meerdere gebruiksmomenten geschikt. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat, of naar de supermarkt, het kan allemaal!

Betrouwbaarheid van de leverancier en het leveren van stabiele hoogwaardige kwaliteit zijn hierbij van belang. Maar ook de arbeidsomstandigheden en gebruik van goede en verantwoorde grondstoffen zijn bepalend. Op dit moment wordt uitsluitend met Europese leveranciers samengewerkt. Enerzijds streeft FRESH! ernaar om de collectie zo betaalbaar mogelijk te houden, anderzijds betalen zij ook een fair price aan hun leveranciers. Simpelweg omdat FRESH! gelooft in Fair Trade business.

Ervaring (1)


Richelle Tonma
18 Maanden geleden

Freshonline

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?