G-Star.com ervaringen

( 1 Ervaring )

G-Star RAW is hét moderne denim-merk.
G-Star is al meer dan 25 jaar een denim-pionier: afkomstig van het concept van 3D-denim en toegewijd aan ruw, onbehandeld denim. G-Star had altijd al als filosofie: 'Just the Product', waarbij het zich op denim-vakmanschap en innovatie richt.

Wie wij zijn
Sinds de oprichting van G-Star RAW in 1989 is de filosofie altijd al 'Just the Product' geweest. Deze benadering heeft tot veel 'eerste' denims geleid: de introductie van 'luxe denim voor op straat' door hoog vakmanschap te combineren met het ruwe randje van het straatniveau om op die manier een nieuwe denim-sector te creëren; ruw, onbehandeld denim als draagbaar en wenselijk materiaal positioneren; en de evolutie van G-Star's kenmerkende denim-silhouet door architectonisch en 3D-denken tijdens het maken van het denim mee te laten spelen.

Naast de uitstekende innovatieve ontwerpen staat G-Star RAW ook bekend om zijn hoge empathie met betrekking tot zijn rol en verantwoordelijkheid in de mode. G-Star erkent de noodzaak om duurzame oplossingen te zoeken en denkt dus heel goed na over de materialen die voor zijn producten worden gebruikt. G-Star lanceerde bijvoorbeeld de 'RAW FOR THE OCEANS'-lijn die gemaakt is van gerecycled plastic dat in de oceaan drijft en dat samengesteld is door Pharrell Williams die sinds februari 2016 mede-eigenaar is van G-Star RAW.

Pharrell: “G-Star is een zelfstandig georiënteerde en toekomstgerichte onderneming. Ik ben van mening dat het hét toonaangevende jeansmerk van de 21ste eeuw zal worden. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van die missie en om de toekomst van G-Star mee te helpen vormgeven

- Grootste G-Star RAW-collectie online beschikbaar voor mannen en vrouwen
- Hoge conversie
- Gemiddelde orderwaarde van > 110 EUR
- Gratis levering bij bestellingen van meer dan 50 EUR en gratis retourneren
- Exclusieve promoties voor toppartners
Speciale verzoeken zijn mogelijk
- Aanvullende CSV product feed beschikbaar, dagelijks bijgewerkt
- 30 dagen cookie tracking
- Zeer competitieve, gestaffelde commissiestructuur van maximaal 13%

Ervaring (1)


Gebruiker Jaap van Meijel
47 maanden geleden
Jaap van Meijel

Service is echt top!!

Werkt naar verwachting