Gadgetsentrends.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Op Gadgetsentrends.nl vinden uw bezoekers o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.

Gadgetsentrends.nl is onderdeel van Gadgets & Trends met een groot aantal webwinkels met de meest originele en exclusieve producten (van designproducten tot Gaming, Gadgets en Trends). Gadgets & Trends staat open voor alle opmerkingen en suggesties! Het team van Gadgets & Trends staat u graag te woord via het ticketsysteem.

Ervaring (1)


Gebruiker Marika Peeters
46 maanden geleden
Marika Peeters

Extreem hoge verzendkost naar België !!!

Op deze webshop plaatste ik de volgende items in mijn winkelmandje ( 4 kunststof bloempotten van circa 48cm x30 cm , van een Italiaans designmerk ) ....geen extreem grote formaten dus ....klaar om deze te bestellen .....tot ik de som van maar liefst 310€ , zie staan , als verzendkost naar België !!! Uiteraard plaatste ik mijn order toen niet meer ......en keek ik naar een Italiaanse winkel/webshop , die deze ook aanbood , en als verzending vanuit Italië naar België , hiervoor de zeer aanvaardbare som van 85€ aanrekende !!! Door de wachttijd van 3 weken , bij deze Nederlandse webshop .....heb ik een sterk vermoeden dat ze deze items , uit Italië bestellen ....de verzendkost naar Nederland , alsook verzending naar België , gewoon aan hun klanten doorrekenen ? maar dat ze maar liefst circa 4 x zoveel voor verzending aanrekenen , dan de conculega's uit Italië , is ronduit schandalig !!! Er gaat toch geen enkele klant , met volle verstand , dergelijke woekerprijzen aan verzendkost betalen .....nu ja , eventueel wel voor een verzending uit Amerika , Australië , China ?