Gameballs.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Gameballs.nl biedt bezoekers een combinatie van kwalitatief goede sportartikelen voor de scherpste prijzen in de markt en uitstekende servicevoorwaarden. Zowel voor de professionele als recreatieve sporter is goed materiaal financieel bereikbaar.

Gameballs.nl streeft ernaar om zo breed mogelijk assortiment te hebben en bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Klanten kunnen bij Gameballs.nl terecht voor A- en B-merken, maar ook budgetvarianten zijn aanwezig. Vandaag besteld is morgen in huis. En dat mer een persoonlijke benadering en professioneel advies voor iedereen.

Enkele USP's van Gameballs.nl:
• De scherpste prijzen binnen de sportbranche vanwege uitstekende contacten met leveranciers.
• Jong en gedreven personeel in combinatie met de ervaring van de eigenaar.
• Kwalitatieve producten van verschillende A-merken als Spanding, Debystar, Mikasa, Gala, Nike, Adidas, Molten, Hummel etc.
• Mogelijkheid tot personaliseren van artikelen voor zowel consumenten aks verenigingen. Denk hierbij aan teamwear, logo's en geïndividualiseerde producten van verenigingen.
• Product op voorraad? Wordt de volgende werkdag geleverd.

Ervaring (1)


Gebruiker Mike
30 maanden geleden
Mike

Blijf ver weg van dit bedrijf!!

Had een basketbal gekocht bij Gameballs, deze liep vanaf de eerste week al langzaam leeg zonder dat de bal beschadigd was.

Er is mij eerst gevraagd een formulier in te vullen, dit is gedaan. Na 2 weken geen gehoor heb ik zelf maar gebeld en kreeg ik te horen dat er gebeld zou worden met een oplossing. Na vervolgens weken lang niks te horen heb ik besloten maar weer zelf te bellen en heb ik de meneer uitgelegd dat het niet zo moet zijn dat ik bijna 2 maanden moet wachten op een oplossing.

Vervolgens is er samen met deze meneer afgesproken dat ik een nieuwe bal, van een paar euro duurder, zou krijgen en dat deze zonder kosten voor mij mijn kant op zou komen. Een dag daarna krijg ik een mail van meneer met de vraag of ik toch nog even de verzendkosten en de extra kosten voor de bal wil betalen.

Ik weer gebeld en kreeg toen te horen dat meneer mij niet kan helpen, waarop ik reageerde dat ik het hier niet mee eens was. Hier werd vervolgens op gereageerd met "ik wil je hier niet bij helpen".

Doe jezelf een plezier en koop ergens anders je producten voor een paar euro meer en blijf a.u.b. ver weg bij dit bedrijf!