Glucosamine.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Glucosamine.com is opgericht in 2000. Het was destijds een van de eerste webshops in Nederland die zich richtte op voedingssupplementen, en dan met name op supplementen voor gezonde gewrichten.

Inmiddels is het assortiment uitgebreid en worden ook populaire supplementen als visolie (omega-3) en multivitamine verkocht. Toch is het aantal producten met 6 stuks nog altijd beperkt. Dat is een bewuste keus: er worden alleen supplementen aangeboden waarvan de werking bewezen is en de veiligheid niet omstreden is. Over die producten wordt veel informatie verstrekt.

De komende twee jaar wordt het aantal supplementen uitgebreid, maar meer dan 10 tot 12 zullen het er niet worden. Glucosamine.com blijft zich op die manier onderscheiden van webshops waar duizend-en-één producten worden aangeboden, maar waar over elk van die producten weinig kennis van zaken is.

Glucosamine onderscheidt zich ook van andere webshops door een lage prijs, de keus voor kwalitatief hoogwaardige ingrediënten uit West-Europa en de Verenigde Staten (dus niet goedkope maar minder op kwaliteit gecontroleerde ingrediënten uit China, India en andere Aziatische landen).

Ook bijzonder is de unieke formule van een aantal voedingssupplementen. Zo is Arthro-5 het krachtigste supplement ter wereld tegen artrose, een ziekte waar 750.000 Nederlanders aan lijden. En Natural Multi is de eerste multivitamine zonder synthetische vitaminen (die een negatief effect kunnen hebben). Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Ervaring (1)


Gebruiker Mitchell
45 maanden geleden
Mitchell

snelle en goede service/levering

Vriendelijke klantenservice en snelle wachtrij!