Go4holiday.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

In 2006 werd Go4Holiday opgericht in een klein kantoor in Elshout onder de 'paraplu' van de European Camping Group, bekend van de merken Go4Camp & Roan Camping Holidays. In de afgelopen jaren is European Camping Group waar Go4Holiday nog steeds onderdeel vanuit maakt uitgegroeid van kleine organisatie naar een professioneel middelgroot reisbedrijf met een zeer uitgebreid aanbod aan camping-reisproducten.

Go4Holiday biedt een uitgebreid aanbod aan campingvakanties in zo'n 13 Europese vakantielanden. Omdat campingvakanties van oudsher een specialisme van Go4Holiday is hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan campings in ons programma. In ons assortiment vindt u meer dan 400 topcampings in Italië, Spanje, Frankrijk, Kroatië en nog veel meer. Op de meeste campings bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan stacaravans, bungalows, lodgetenten en bungalowtenten. In ons assortiment treft u onder meer de stacaravans en tenten van vele andere Europese organisaties die accommodaties op topcampings aanbieden. Op Go4Holiday.nl zijn eenvoudig campings en accommodaties van al deze aanbieders te vergelijken en te boeken.

Go4Holiday is lid van alle belangrijke brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds.

Onze bestemmingen en accommodaties variëren in kwaliteit van 3 tot 5 sterren. Go4Holiday stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de accommodaties die we aanbieden. Jaarlijks trekken wij er dan ook meerdere malen op uit om de accommodaties aan een persoonlijke inspectie te onderwerpen.

Go4Holiday is tot beste aanbieder van autovakanties gekozen door de Nederlandse consument. De stemmers waardeerden de reizen van Go4Holiday tijdens de verkiezing voor de Zoover Awards 2016 met een 9,2. De Awards zijn op donderdag 21 april uitgereikt in het Westergastheater in Amsterdam. “We scoren goed op de verschillende onderdelen in de verkiezing: klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit verhouding, innovatie en transparantie. We zijn onze klanten dankbaar dat ze ons beoordelen met zo’n hoog cijfer.” aldus Marcel Janssen, Manager E-Commerce van Go4Holiday.

Ervaringen (2)


Gebruiker Anoniem
5 maanden geleden
Anoniem

Slechte ervaring met Djoser

Wij hadden een reis via Djoser geboekt naar Zuid-Amerika. De noodtoestand brak uit in Ecuador. Situatie was al langere tijd onveilig. Het voelde voor ons niet veilig om deze reis te maken. Djoser was op geen enkele manier bereid om de reis om te boeken of zich in te leven in ons. Gewoon geen empathie en inlevingsvermogen. Geen bereidheid om te zoeken naar een oplossing.
Erg jammer en teleurstellend. Meer dan 7.000,- hebben ze aan annuleringskosten doorberekend. Al jaren heb ik met Djoser gereisd. Jammer dat ze op deze manier met klanten omgaan en dat ze alleen voor de korte termijn winst gaan.


Gebruiker Jinte Vijfhuizen
47 maanden geleden
Jinte Vijfhuizen

Leuk weekje uit

Was een zeer gezellige week, was erg leuk.